Pe lângă zile însorite și temperaturi caniculare, în lunile de vară avem parte de o mulțime de fructe delicioase, care ne dau energie și ne ajută să suportăm mai ușor căldura.

Colorate, gustoase, irezistibile și… numai bune de decorat. Da, ați citit bine. Aranjamentele create din fructe asortate pot înlocui cu succes decorațiunile din bucătărie și nu numai. În plus, crearea unui astfel de aranjament reprezintă o activitate relaxantă, distractivă, care solicită puțină îndemânare, imaginație și creativitate. În această aventură pot fi implicați și copiii, care, cu siguranță, vor fi încântați să creeze o floare sau un animăluț din bucăți de fructe.

Realizarea unui aranjament din fructe necesită puțin timp și puține ustensile (uneori chiar și un simplu cuțit), iar efectul decorativ este surprinzător.

Dacă organizați petreceri în grădină, puteți surprinde musafirii cu câteva aranjamente realizate din fructe diverse, de sezon sau nu. Expuse pe masa din grădină, în vase colorate sau uni, decorațiunile din fructe vor anima atmosfera și vor trezi apetitul.

În galeria foto vă oferim câteva idei interesante de decorațiuni: flori, plante, animăluțe, păsări, buchete cu flori… din fructe. Spor la lucru!

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Cum obţinem un decor exotic?

Adina Meyers

Tu stii cum alegi o placa de par potrivita pentru tine?

Adina Meyers

Avantajele unui sistem de automatizari porti

Adina Meyers