Calatorii LifeStyle

De Moș Nicolae, un cadou muzical cu iubire și emoție de la Holograf

Azi, de Mos Nicolae, trupa Holograf s-a hotarat sa puna in vanzare bilete reduse pentru concertul lor de Valentine's Day, de la Sala Palatului. Au trecut multi ani de cand Holograf nu au mai organizat niciun spectacol de Ziua Indragostitilor, dar pentru 2018 s-au hotarat sa revina la vechile obiceiuri.
Biletele, puse in vanzare astazi, vor fi reduse doar pana pe 31 decembrie.
 

După încă un an plin de concerte și de spectacole de succes, trupa Holograf își plănuiește calendarul pentru 2018 anunțând “Best Ballads", de Valentine's Day, la Sala Palatului.

Astfel, pe 14 Februarie 2018, declarațiile de dragoste vor curge timp de mai bine de două ore de muzică live, pe ritmurile celebrelor balade precum “Sa nu-mi iei dragostea”, “Esti așa frumoasa”, “Ti-am dat un inel” sau “Dragostea mea”.

 

"Concertele de ziua îndrăgostiților au fost o tradiție pentru noi. Am renunțat la această tradiție pentru o perioadă, dar acum revenim la ea cu cea mai mare plăcere. Pentru că melodiile noastre se potrivesc cel mai bine acestei zile și definesc perfect dragostea. Va fi o seară cu cele mai bune balade de dragoste Holograf.” declară Dan Bittman.

 

Acum, în prag de sărbători, un cadou inspirat pentru prietenii îndrăgostiți sau chiar pentru părinții nostalgici ar putea fi chiar două bilete la concertul Holograf “Best Ballads":https://goo.gl/5NMSSA

 

Biletele VIP costa 168 lei iar prețul pentru restul biletelor variază între 54 si 118 lei. Prețurile sunt valabile până la finalul anului.

 

Chiar dacă muzica Holograf este, de mulți ani, un laitmotiv al evenimentelor importante din viața noastră și face parte din rețeta succesului oricărui eveniment privat, experiența de a trăi live emoția și muzica Holograf merită încercată și repetată.

 

Difuzate la radiourile importante, hiturile celor 5 muzicieni pot completa declarațiile emoționante și buchetele de flori. Spectacolul de Valentine's Day este organizat de Sublime România și promovat de HTag PR și deschide seria de evenimente publice mari ale trupei Holograf în anul care vine. 

 

Related posts

bauMax deschide cel de al doilea magazin din Cluj-Napoca si al 15-lea magazin din Romania

Adina Meyers

Fest(in) pe Bulevard, ziua a treia

Adina Meyers

De ce este necesar să avem o scară de aluminiu acasă?

Adina Meyers