LifeStyle Retete

De la dulce la picant, marinada este asul din mânecă pentru un gust desăvârșit al cărnii

Din școală învățăm că senzaţiile gustative pot fi grupate în patru categorii principale: dulce, acru, sărat şi amar. Gastronomia contemporană vorbește, însă, de încă 3 gusturi pe care le putem simți la alimente: iute, astringent și umami. Dincolo de categorii și grupări, un grătar bun are nevoie de ingrediente de calitate. Prin marinarea cărnii în condimentele lichide Vegeta Grill poți da aceleiași bucăți de carne gusturi și arome diferite, care să îți încânte papilele gustative, de la dulce la picant, de la sărat la amărui.

Dacă îți place berea și nu poți rezista în fața gustului inconfundabil, ușor amărui, Vegeta Grill Condiment lichid cu Bere te va cuceri iremediabil! Ingredientele naturale dau o aromă puternică și oferă suculență fiecărei bucăți de carne în drumul ei către grătar. Vegeta Grill Condiment lichid cu Bere pentru Marinare este potrivit nu doar pentru grătar, ci și pentru gulaș, carne fiartă sau mâncăruri cu legume. Berea aduce savoare și ajută carnea să își manifeste proprietățile într-un mod unic, devenind mai delicioasă ca niciodată. Mai mult, studii medicale au demonstrat că berea face carnea mult mai rezistentă în fața compușilor periculoși pentru sănătate, reducând riscul formării de substanțe cancerigene.     

Acizii din marinadă au proprietatea de a rupe legăturile proteice, modificând structura cărnii, care devine moale și capătă un gust delicios, irezistibil! Vegeta Grill Condiment lichid Barbeque pentru Marinare are mai mulți ași în mânecă: ardei gras măcinat și afumat, usturoi uscat și ceapă. Combină-l cu preparatele tradiționale la grătar și bucură-te de o nouă aromă împreună cu prietenii tăi! Amplifică aroma ușor dulceagă a cărnii adăugând 2 lingurițe de miere în timpul marinării.  

Și condimentele au efecte benefice asupra sănătății, fiind folosite atât pentru a da gust și savoare mâncărurilor, cât și pentru proprietățile lor medicinale. Condimentele sunt recunoscute și apreciate pentru bogăția de arome pe care le aduc oricărui preparat, dar și pentru efectele lor antimicrobiene și antioxidante. Acestea mențin sănătatea pielii, ajută la prevenirea cancerului, a bolii Alzheimer și a afecțiunilor cardiovasculare. 

Vegeta Grill Condiment lichid Picant pentru Marinare conține doar ingrediente atent selecționate, precum ardei iute, coriandru, ghimbir, ceapă, usturoi și țelină uscate, ardei gras, boia dulce, piper negru și foi de dafin. O jumătate de oră, atât îi trebuie ca să dea oricărei mâncăruri un gust suculent și picant, de care se va bucura toată lumea. Nu conține arome sau potențiatori de gust, dar în schimb, conține o cantitate apreciabilă de inspirație!  

Savoarea ingredientelor din Vegeta te va cuceri pe loc, iar proprietățile lor curative îți vor menține sănătatea de fier! Ardeiul iute stimulează circulația, ajută sistemul nervos să funcționeze în parametri optimi și protejează mucoasa stomacului. Ceapa apără organismul împotriva radicalilor liberi și previne cancerul, tulburările circulatorii și bolile inimii. Și usturoiul este o plantă miraculoasă, care fluidifică sângele și reduce tensiunea sangvină.          

Related posts

Colectia ”Nu Ma Uita”: operatiune lansata cu succes si aflata in plina desfasurare

Adina Meyers

Continuă înscrierile la Cangurul Lingvist-Engleză

Adina Meyers

iYiYi – High-Fidelity Stereo System pentru iPod – ul tau

Adina Meyers