LifeStyle

De ce sa apelezi la un designer de interior

Multi dintre cei care sunt dornici sa aiba o locuinta frumoasa si-au dat seama ca pentru ca acest lucru sa fie posibil e nevoie sa apeleze la un designer de interior, in special atunci cand spatiul de care dispun este unul care sa le dea ceva batai de cap.

Cu toate ca trendul este unul intr-o continua ascensiune, majoritatea este reprezentata tot de persoanele care considera ca e o cheltuiala inutila chemarea unui designer de interior pentru a se ocupa de apartamentul lor, motivand de asemenea ca in acest fel ele nu isi vor mai putea pune amprenta asupra aspectului locuintei si nu se vor mai simti ca acasa. Acesta nu e deloc un motiv plauzibil, deoarece designerul va tine cont si de preferintele tale.

Intr-adevar, poate reprezenta o cheltuiala in plus sa chemi un designer sa se ocupe de amenajarea caminului tau, insa in final o sa vezi ca aceasta va reprezenta o investitie pe termen lung in confortul tau. In plus, majoritatea dintre noi nu au experienta in acest domeniu si sunt sanse foarte mari sa luam decizii gresite de amenajare care fie vor face ca apartamentul sa para mai mic decat este, fie vor oferi o senzatie de disconfort. Designerul te va ajuta de asemenea si sa te hotarasti asupra unui anumit stil de amenajare, precum si sa te tii de el.

Din moment ce te gandesti la cum sa iti amenajezi cel mai bine locuinta inseamna ca ai ajuns in acea etapa a vietii tale in care ai un loc al tau pe care sa il numesti acasa. De ce sa nu duci treaba pana la capat si sa te bucuri si de un design interior de exceptie? Da, cu totii suntem stresati si ne gandim la costuri atunci cand vine vorba de acest aspect, dar pana la urma nu facem asta zilnic, deci merita sa scoatem putin mai multi bani din buzunar pentru a ne bucura la maxim de pe urma noii noastre locuinte.

Uite un lucru la care cel mai probabil nici nu ti-a trecut prin cap sa te gandesti. Ce ai spune daca ai afla ca, in multe cazuri, prin apelarea la un designer de interior economisesti niste bani? Desigur, nu este tot timpul cazul, dar uneori chiar asa se intampla. De ce? Pentru ca in primul rand nu vom mai pierde noi din timpul limitat si pretios pe care il avem pentru a ne informa, cauta materialele necesare, asamblarea lor si amenajarea propriu zisa si asa mai departe. In al doilea rand, aceasta persoana specializata cunoaste foarte bine furnizorii, preturile si calitatea produselor, astfel incat iti poate oferi cele mai bune recomandari in functie de bugetul pe care tu il ai la dispozitie.

Nu, designerul de interior nu isi va face de cap cu locuinta ta, ci iti va oferi chiar de la inceput o lista de lucrari si o etapizare, astfel incat tu sa stii exact ce recomanda acesta. In cazul in care ceva nu iti place ii poti spune, iar el va aduce schimbari planului.

Related posts

Muzee, cultura, mancare turceasca, lumini si picnicuri in acest weekend

Adina Meyers

Au inceput inscrierile pentru prima editie din Bucuresti a festivalului 48 Hour Film Project

Adina Meyers

Miele România anunţă rezultate remarcabile la sfârşitul primului semestru al anului 2011

Adina Meyers