Stim ca atunci cand vine vorba de amenajari, interiorul casei capata prioritate in alegerea pieselor ideale pentru confortul dorit. Cu toate acestea, un camin in adevaratul sens al cuvantului inseamna, pe langa altele, si oarmonie estetica intre interiorul si exteriorul casei tale.

De cele mai multe ori, curtea este cel mai vizibil spatiu exterior, de aceea necesita o atentie sporita. Asadar, daca esti in cautarea unei amenajari aparte, din materiale de calitate si de durata, iti propunem dalele pentru terase de la Elis Pavaje. Cu grosimi mai mici decat pavelele normale, acestea sunt disponibile intr-o varietate de forme, marimi si culori, la preturi accesibile. Inspira-te din modelele prezentate mai jos si creeaza-ti un decor de poveste!

Dalele Solero

Prin nuanta lor de un galben vibrant, dalele Solero surprind esenta mediteraneana care te imbie la odihna si relaxare. Monteaza-le in functie de preferinte pe intreaga suprafata a curtii sau sub forma de alei. Orice varianta ai alege, modelul se imbina armonios cu mediul inconjurator. Pentru un plus de viata si culoare, completeaza decorul cu jardiniere ornate cu flori multicolore, de toate soiurile. Dalele se gasesc in trei dimensiuni, cu o latime de 295 mm si lungimi de 295, 445 sau 595 mm. Pentru o amenajare profesionista iti recomandam montarea pe sapa de beton (afla aici cum se monteaza).

Dalele Silva

Iti doresti sa aduci atmosfera montana mai aproape de tine? Atunci iti recomandam dalele Silva. Textura lor care imita lemnul se incadreaza perfect in curtile si gradinile care abunda de vegetatie, in special conifere si arbusti ornamentali. Alege acest model pentru a reda aspectul unui cadrul natural deosebit, care emana prospetime si vitalitate. Dalele Silva se gasesc in nuanta maro, cu dimensiunea de 400 x300mm si le gasesti in reteaua nationala a distribuitorilor Elis pavaje (afla aici care este distribuitorul din judetul tau). Pentru rezultate garantate iti recomandam montarea pe sapa de beton.

Dalele Mozaic

Esti adept al arhitecturii moderne si adori spatiile aerisite si simpliste? Atunci dalele Mozaic ti se potrivesc de minune. Cu linii simple si elegante, textura lor conferanaturaletea aleilor de pietris, invaluite in rafinament, iar dimensiunile mari ale dalelor creeaza senzatia de ordine si armonie. Iti poti alege marimea dorita din cele cinci variante disponibile, de la 400×400 mm pana la 500×1000 mm.

Indiferent de preferintele in materie de stil, pavarea gradinii cu dale schimba cu totul aspectul oricarui spatiu exterior intr-un loc minunat pentru relaxare si buna dispozitie alaturi de prieteni si familie! Pe langa latura estetica a acestora, nu trebuie uitat un aspect foarte important si anume ca toate aceste tipuri de dale sunt realizate din beton vibropresat, ceea ce sporeste rezistenta in timp a pavajului (aflati aici avantajele betonului vibropresat).

In perioada 6 mai – 30 iunie, modelele Rustic, Patrat P4 Rustic, Maris si Pietra pot fi achizitionate la promotie, cu TVA-ul de 24% CADOU. In plus, pentru fiecare 10 mp achizitionati primiti bonus la alegere o jardiniera J2 sau doua jardiniere J1, culoarea maro. Produsele din promotie sunt accesibile clientilor din toata tara printr-o retea vasta de distribuitori. Mai multe detalii aflati pe  http://www.elis.ro/promotie-elis-pavaje/

Related posts

Avantajele de a cumpăra un apartament în cartierul Catted

Adina Meyers

Magazinul Piastrelle Casa vine cu o gamă nouă de plăci ceramice și finisaje de calitate

Adina Meyers

Cum alegem instalaţiile sanitare?

Adina Meyers