LifeStyle

DAIKIN redefineste controlul, confortul si eficienta oferite de aparatele de aer conditionat

Daikin Romania, reprezentanta locala a liderului mondial si european pe piata aparatelor de aer conditionat, lanseaza la nivel national o campanie de comunicare ce are ca scop cresterea notorietatii brandului in randul consumatorilor din Romania. Campania surprinde atributele principale ale produselor din portofoliul companiei: eficienta energetica, control facil si confort superior.

"Cu totii stim cat de importanta este calitatea aerului pe care il respiram pentru sanatatea si confortul nostru. Putini consumatori stiu, in schimb, ca aceste aspecte sunt la fel de relevante si cand vorbim de climatul interior, pe care il putem influenta intr-o masura mai mare. Prin aceasta campanie de comunicare, ne-am propus sa subliniem performanta superioara a produselor noastre concentrandu-ne pe trei atribute extrem de importante: confort, eficienta energetica si control avansat” a declarat Julia Marinescu, Marketing Coordinator, Daikin Airconditioning Central Europe – Romania.

Campania Daikin comunica intr-un mod surprinzator atributele produselor din portofoliu, folosind ca metafora exercitiile dificile ale unor acrobati, pentru a sublinia eforturile si inovatiile constante realizate de producator pentru a spori confortul, eficienta si usurinta de control a unitatilor de aer conditionat.

În ceea ce priveste eficienta energetica, unitatile de aer conditionat pentru segmentul rezidential din portofoliul Daikin sunt incadrate in clasa energetica A, pana la A+++, si permit reducerea suplimentara a consumului energiei electrice prin folosirea unor functii precum ochi inteligent, care ajuta la economisirea energiei prin detectarea prezenţei umane in camera si activarea automata a modului economic, care reduce consumul de electricitate, sau programatorul saptamanal, ce permite selectarea a pana la patru perioade de functionare diferite pe parcursul unei zile.

Confortul superior oferit de unitatile de aer conditionat Daikin este creat prin intermediul functiilor ce permit ajustarea automata a fluxului de aer din camera inclusiv la nivel lateral, impiedicand direcţionarea acestuia catre persoanele prezente, functionare silentioasa, ce ajunge pana la maxim 23 dB(A) pentru majoritatea unitatilor, si inalta calitate a aerului, obtinuta prin diferite tehnici de tratare si curatare automata a filtrului, inclusiv optimizarea umiditatii aerului.

În ceea ce priveste controlul, modulul Wi-Fi autoconfigurabil Daikin permite controlarea aparatului de aer condiţionat de oriunde din lume, in orice moment al zilei, cu ajutorul unui computer, al unui smartphone sau al unei tablete. În plus faţa de opţiunea de control de pe dispozitivul mobil, cele mai multe aparate de aer condiţionat sunt prevazute cu opţiuni de conectare la sisteme sofisticate specifice caselor inteligente, cu ajutorul protocoalelor de comunicaţie Modbus sau KNX, sau la unitatea centrala de control Daikin.

Pentru mai multe informatii despre DAIKIN vizitati www.daikin.ro.

Related posts

Conferintele „Mircea Vulcanescu”

Adina Meyers

O veste bună pentru toți pasionații de gătit! Produsele ILVE Italia sunt acum disponibile și în România, în magazinul TechStore.Ro!

Adina Meyers

De la ambientarea realului la fotorealism

Adina Meyers