LifeStyle

Curatenie si igiena – Solutii eficiente pentru lupta impotriva bacteriilor

Curatenia si igiena sunt cei mai importanti factori pentru un stil de viata sanatos. Mediul in care traim este ideal dezvoltarii acarienilor si bacteriilor, iar curatenia este cea care ne ajuta sa ii evitam si sa ne pastram viata sanatoasa.

Curatarea si igienizarea corecta a mainilor

Mainile au un rol important in raspandirea microorganismelor si a bolilor, de aceea este esential sa le spalam si sa le igienizam cat mai bine. Pana la 80% dintre bolile infectioase se transmit conform World Health Organisation (WHO), prin maini. Astfel, datorita numarului mare de microorganisme tranzitorii ce se gasesc pe maini, dezinfectia igienica a mainilor reprezinta cea mai importanta masura pentru reducerea incarcaturii microbiene. In acest sens, cele mai importante si eficiente produse care pot lupta importiva bacteriilor sunt dezinfectantii profesionali Sanito pentru igienizarea mainilor, precum gamele profesionale Gojo si Purell.

Spalatul regulat si temeinic al mainilor este esential pentru pastrarea sanatatii. In mod special dupa fiecare utilizare a toaletei, inainte si dupa pregatirea mesei precum si după contactul cu animalele.

Curatenia la locul de munca

Curatenia este foarte importanta si la locul de munca, deoarece este locul in care petrecem un timp indelungat zi de zi. Biroul si toate echipamentele cu care lucram trebuie sa fie perfect curate si intretinute, pentru o buna desfasurare a activitatilor zilnice. Curatenia este vitala si trebuie efectuata periodic, cu produse profesionale si special concepute pentru a elimina pana la 99% dintre bacterii, precum detergentii profesionali pentru suprafete Sanito

Igienizare corecta in toaletele publice

Igiena este esentiala atunci cand discutam despre toaletele publice. Aici, dezvoltarea bacteriilor se face intr-un ritm alert. Bacteriile colectate de pe capacele de toaletă pot ataca sistemul imunitar, iar produsele ieftine pentru curatare nu reusesc sa combata inmultirea acestora.

Este esentiala folosirea unor articole sanitare antibacteriene pentru toalete, deoarece produsele de curatat nu reusesc sa mai faca fata singure germenilor care devin tot mai rezistenti. In acest sens, va recomandam o serie de detergenti pentru toaleta Sanito si de dezinfectanti. 

Cercetatorii au demonstrat ca doar 37% dintre barbati şi 61% dintre femei se spala pe maini, dupa ce folosesc baia. In plus, conform acestora, oamenii sunt mai putin dispusi sa isi spele mainile intr-o baie murdara. Pentru o spalare eficienta a mainilor, iti recomandam sapunuri lichide si spuma Sanito de cea mai inalta calitate, din game profesionale precum Tork, Kimberly Clark.

Ai grija de sanatatea ta cu produse moderne si eficiente in eliminarea bacteriilor si igienizarea cu succes a mainilor si a spatiilor.

 

 

 

 

 

Related posts

Romania libera lanseaza Ghidul Gradinitelor 2011

Adina Meyers

Știai că acum sute de ani condimentele erau mai prețioase decât aurul?

Adina Meyers

Târgul dedicat animalelor de companie, PetExpo, își deschide porțile pe 15 iunie

Adina Meyers