LifeStyle

Curatenie rapida si eficienta in intreaga casa, cu aspiratorul Ergorapido 2 in 1 de la Electrolux

Treburile casnice pot consuma, in general, mult timp, insa electrocasnicele de generatie noua sunt realizate pentru a usura munca, totul devenind simplu, eficient si rapid. Pentru rezultate excelente la aspirare si pentru o curatenie rapida, fara mari batai de cap, poti alege aspiratorul Ergorapido 2 in 1 de la Electrolux.

Ergorapido este un aspirator multi-scop, perfect pentru curatarea rapida a mai multor tipuri de suprafete. Designul functional oferit de functia 2 in 1 a aspiratorului Ergorapido de la Electrolux te ajuta sa reduci timpul dedicat curateniei. Unitatea de mana se poate detasa oricand cu usurinta, astfel incat sa poti curata fara efort piesele de mobilier.

Datorita sistemului EasySteer™, Ergorapido 2 in 1 este usor de manevrat, flexibil in timpul curateniei si adaptabil tuturor tipurilor de podele. Acesta dispune de doua trepte de putere, care iti permit sa alegi modul de aspirare, iar led-urile DustSpotter™, amplasate pe partea frontala a duzei, te ajuta sa cureti chiar si cele mai greu accesibile si intunecate locuri.

Bateria cu litiu a aspiratorului Ergorapido functioneaza pentru un timp de doua ori mai mare comparativ cu o baterie obisnuita. De asemenea, incarcarea se face rapid, un indicator semnalandu-ti momentul exact cand va trebui sa o reincarci.

Peria aspiratorului Ergorapido 2 in 1 de la Electrolux este dotata cu tehnologia BrushRollClean™, ceea ce inseamna ca va putea fi curatata cu o simpla apasare a clapetei amplasate pe duza. Datorita sistemului patentat de golire, containerul de praf va putea fi curatat cu usurinta. Astfel, economisesti mai mult timp eliminand neplacutul proces de curatare manuala a acestuia.

Ergorapido 2 in 1 de la Electrolux are incorporata o functie de auto-sustinere care iti permite sa lasi aspiratorul in pozitie verticala atunci cand vrei sa iei o pauza de la curatenie. Designul modern si cele 5 culori ale gamei Ergorapido 2 in 1 se vor potrivi perfect cu stilul casei tale.

Curatenia se va termina mai repede cu ajutorul aspiratorului Ergorapido 2 in 1 de la Electrolux, in asa fel incat sa te poti bucura de mai mult timp liber alaturi de cei dragi.

Related posts

Cum sa iti pregatesti gradina pentru sezonul de primavara

Adina Meyers

Mucenici deliciosi

Adina Meyers

Lumea satului românesc medieval își deschide porțile în centrul Capitalei Vlaicu Vodă – o altfel de întâlnire cu istoria noastră

Adina Meyers