LifeStyle

Cum să-ți îngrijești mâinile în timp ce speli vasele

Pur extinde linia detergenților de vase manuali, lansând Pur Balsam Argan Oil, cu o putere mare de degresare combinată cu delicatețea pentru pielea mâinilor. Cunoscut și sub numele de „aurul lichid al Marocului”, uleiul de argan din compoziția noului produs Pur Balsam este extras din boabele arborilor de argan. Proprietățile acestui ulei prețios sunt binecunoscute în întreaga lume și, prin urmare, acesta este utilizat pe scară largă în industria cosmetică, pentru îngrijirea  pielii și a părului, precum și în gastronomie.

Utilizatorii produselor din categoria detergenților de vase manuali nu caută numai o super-performanță de curățare, ci și un produs care să aibă grijă de piele, mai ales de cea sensibilă.

Gama Pur Balsam este soluția potrivită pentru nevoile consumatorilor datorită formulei  sale ce asigură o putere mare de degresare a vaselor, fiind în același timp delicată cu pielea mânilor. Pur Balsam Argan Oil are un pH neutru, fiind testat dermatologic. Calitate formulei potrivite pentru pielea sensibilă a produselor din gama Pur Balsam este dovedită și prin recomandarea Centrului European pentru Cercetarea Alergiilor (ECARF*, sigiliu de calitate 16-1428-0, Berlin, 2016), a cărei siglă se poate regăsi pe ambalajul produsului. 

Noul Pur Balsam Argan Oil combină toate beneficiile gamei Pur Balsam, o formulă pentru o piele sensibilă, cu parfumul somptuos al uleiului de argan și un design de produs premium, oferind consumatorilor o experiență unică și delicată. Pur Balsam Argan Oil va fi promovat printr-o campanie POS, precum și prin campanii în mediul digital.

Preț recomandat:

450ml: 4,62 lei

900 ml: 8,67 lei

1350ml: 12,57 lei

* ECARF, institut european non-profit care utilizează tehnici de cercetare ştiinţifică pentru a testa toleranţa produselor la pielea alergică. 

Related posts

Solutii pentru a ingriji plantele din apartamentul tau

Adina Meyers

VanFruct, câștigător la Anuala de Arhitectură 2016, secțiunea arhitectura spațiului interior

Adina Meyers

Portelanul la rang de arta

Adina Meyers