Grădina este prin excelență locul în care mergi să te relaxezi. Dacă vrei să atragi numai energii pozitive, te învățăm cum să-ți amenajezi grădina în stil Feng-shui. Pentru asta, ai nevoie de un accesoriu esențial: fântâna Zen!

Parte a unui proiect mai complex realizat de echipa bluConcept sub supravegherea prof. dr. arh. Tomnita Michaela Florescu, această fântână de grădină întregește un tablou în care natura se armonizează cu o varietate de vase de ardezie multicolore, de diferite înălțimi.

Acest tip de fântână Zen de grădină îndeplinește mai mult decât o funcție estetică. Ea completează armonia spațiului, invită la relaxare și meditație, și aduce un plus de prospețime cadrului în care este amenajată. În acest context, o fântână în stil Feng Shui completează cu succes un cadru dominat de prezența naturii și prospețimea plantelor.

Corpul fantanii împrumută jocul înălțimilor vaselor cu plante, iar apa se revarsă de pe o treaptă pe altă, ca o curgere infinită și continuă ce invită la visare și destindere.

Fântâna Feng Shui are la bază o structură de inox și un bazin încorporat din inox, iar funcționarea sa este asigurată de un sistem de recirculare submersibil, ascuns cu grijă în interiorul fântânii.
Acest proiect include și prezența a trei băncuțe din ardezie multicoloră și lemn de stejar tratat, îmbrăcat în lac ce amintește de culoarea caldă a mierii de pădure.

Fără nici o îndoială, acest spațiu va fi cadrul ideal pentru relaxare și conversație, și va încânta privirile celor care au ocazia să se afle în aproprierea sa.

Related posts

Sfaturi pentru reamenajarea baii

Adina Meyers

4 paşi simpli pentru a avea propria rocărie

Adina Meyers

Piticul din gradina ta

Adina Meyers