Afară timpul este foarte frumos, așa că ideea organizării unui picnic este binevenită. Poți face un picnic oriunde – la mare, la munte, într-un  parc sau, de ce nu, chiar la tine în grădină. Așadar, alege un loc unde să te simți bine alături de cei dragi și începe pregătirile.

În primul rând trebuie să achiziționezi un coș de picnic. În magazinele de specialitate găsești numeroase modele, mai mari sau mai mici. Depinde de nevoile tale, de câți invitați ai la petrecere. Poți chiar să personalizezi coșul adăugând diverse materiale în culori care îți plac sau mai multe accesorii din plastic, hârtie sau chiar metal – flori, fluturi, păsări etc.

Un alt element care nu trebuie să lipsească de la un picnic este pătura pe care vei sta alături de cei dragi. Aceasta trebuie să fie confecționată dintr-un material plăcut la atingere și să aibă o mărime potrivită pentru numărul participanților la eveniment.

Apoi trebuie să te gândești la meniul pe care urmează să îl servești. Este indicat să alegi produse din carne care se pot consuma reci (pateuri, rulade etc), diverse feluri de brânzeturi, legume, fructe și desigur un desert. În privința băuturilor ce pot fi servite la picnic poți opta pentru limonadă preparată în casă, apă minerală, sucuri naturale, vin, șampanie etc.

Nu uita de farfuriile din plastic/carton, de paharele de unică folosință și de tacâmuri. În privința tacâmurilor nu e chiar o problemă mare dacă le uiți deoarece codul bunelor maniere permite, chiar recomandă, ca la picnic să se mănânce cu mâna.

În funcție de timpul pe care urmează să îl petreci alături de invitații tăi poți alege să aduci și unele jocuri – cărți, table, scrabble etc.

Mai este un lucru important în ceea ce privește organizarea unui picnic, și anume strângerea tuturor gunoaielor după terminarea petrecerii.

Dacă nu v-am convins încă de faptul că un picnic este o ocazie de a petrece timp frumos alături de cei dragi, vă invităm să vedeți imaginile din galeria foto.

 

 

Related posts

Cabine de dus cu usi pliante? De ce nu?

Adina Meyers

Si holul merita atentia ta

Adina Meyers

Biroul de acasă

Adina Meyers