LifeStyle

Cum să îți dotezi hotelul sau pensiunea pentru o igienă ideală

Știm cu toții cât de importantă este prima impresie pe care ți-o lasă hotelul sau pensiunea care umrează să îți devină cămin pentru un timp mai scurt sau mai lung. De aceea, oaspeții trebuie întotdeauna să simtă că au făcut cea mai bună alegere, iar pentru asta, design-ul interior și ospitalitatea angajaților joacă un rol extrem de important. Dar, mai mult decât atât, ceea ce primează este ca toate spațiile să strălucească de curățenie și igiena să fie perfectă.

Pentru că industria hotelieră are un rol important, exigenţele serviciilor oferite este în continuă creştere, iar unul dintre cele mai importante aspecte pentru îngrijarea hotelurilor este reprezentat de curăţenie. Industria ospitalităţii este într-o permanentă schimbare, care necesită servicii de curăţenie la standarde înalte pentru satisfacerea clienţilor şi a pretenţiilor din ce în ce mai crescute ale acestora. Mai mult decât atât, aparatura folosită trebuie să fie de ultimă generație și de cea mai înaltă calitate, astfel încât să se ridice întotdeauna la nivelul așteptările clienților.

Pe lângă alegerea unui mobilier de calitate, lumini odihnitoare, televizor, baie modernă și alte elemente care să ofere tot confortul turiștilor, foarte important este să se aleagă și elemente care să asigure igiena spațiilor.

Pentru început, pardoselile trebuie dotate cu covoare profesionale pentru hotel, special create pentru spațiile HORECA. Aceastea sunt esențiale mai ales în zonele cu trafic intens, precum intrarea și recepția, dar și în camere sau în zonele de relaxare.

Realizarea unei curățenii exemplare în camerele de hotel este un proces extrem de important, în special în perioadele cele mai aglomerate, când oaspeții vin și pleacă. În ceea ce privește soluțiile de curățare utilizate, cel mai recomandat este să fie folosite produse special create pentru anumite suprafețe, care nu atacă lemnul sau faianța, deteriorându-le. De aceea, folosirea detergenților profesionali este cea mai eficientă și rapidă soluție. Aceștia vin într-o gamă extrem de variată și sunt dedicate mai multor tipuri de necesități, precum detergenți pentru vase, bucătărie, pardoseli, geamuri, mobilă, suprafețe, toalete, covoare și tapițerii, rufe și țesături, balsam pentru rufe și soluții anticalcar.

Pentru spațiile toaletelor din camerele de hotel, dar și din zona de restaurant, cele mai potrivite produse sunt dispenserele și dozatoarele profesionale. Acestea oferă soluții complete și vin într-o gamă extrem de variată, dispensere pentru: hârtie igienică, prosoape din hârtie, servețele de masă, pentru pungulițe de igienă feminină, dozatoare de săpun lichid și dezinfectant și dispensere pentru odorizante ambientale. Mai mult decât atât, pentru spațiile hoteliere sunt recomandate și uscătoarele profesionale de ultimă generație pentru păr și pentru mâini.

Nici podeaua bucătariei nu trebuie neglijată, Cele mai potrivite soluții antialunecare sunt covorașele profesionale pentru industria alimentară, fabricate special pentru astfel de situații. Produsele sunt fabricate pentru marile bucătării, restaurante, dar și pentru bucătăriile personale, casnice. În plus, pe lângă folosirea covorașelor profesionale, suprafețele și pardosela trebuie curățate, indiferent dacă este vorba de gresie sau de parchet. Mai întâi, spațiul trebuie aspirată cu mașini profesionale pentru curățenie, dupa care, se spală cu soluții profesionale pentru pardoseli. Acestea trebuie spălate cu mopul, după care se lasă la uscat.

Pentru astfel de spații, trebuie să se țină cont de faptul că alegerea celor mai perfomante produse și soluții pentru curățenia și amenajarea unui spațiu hotelier stă la baza unei reputații pozitive, bazată pe încredere și profesionalism.

../../../../Downloads/Spacious-hall-with-big-couch/OE9V3P0.jpg

 

Related posts

Spalati utilizand cel de al 6-lea simt dezvoltat de Whirlpool!

Adina Meyers

Cum să obții o locuință practică și stilată. Q&A cu arhitect Andra Marinescu

Adina Meyers

Plajele de pe litoralul românesc vor fi supravegheate cu drone. Motivul?

Adina Meyers