Amenajare living Practic

Cum sa amenajezi un spatiu potrivit pentru distractii in locuinta ta

Daca esti genul de persoana careia ii place foarte mult sa socializeze, atunci cel mai probabil iti doresti sa ai o casa care sa iti puna la dispozitie un spatiu numai bun pentru distractii. In cazul in care dimensiunile locuintei tale nu sunt o problema atat de mare, atunci iti va fi usor sa il amenajezi. Ce faci insa atunci cand stai la bloc si spatiul pus la dispozitie de apartament este unul limitat?

Faptul ca ai un apartament mic nu ar trebui sa te limiteze foarte mult pe partea de optiuni pe care tu le ai la dispozitie in amenajarea unui spatiu care sa fie perfect pentru a petrece timpul liber alaturi de prietenii tai sau ceilalti membri ai familiei tale. Trebuie doar sa ai putina imaginatie, iar restul va veni de la sine.

Incaperea pe care tu o vei amenaja este, evident, sufrageria. Asta pentru ca ea este cea mai spatioasa din intreaga locuinta si ne ofera o libertate mult mai mare de miscare. In plus, vorbim de o zona neutra, in care isi petrece timpul intreaga familie.

Primul pas pe care tu trebuie sa il faci atunci cand vrei sa incepi amenajarea unui spatiu potrivit pentru distractii este sa te gandesti cum vei delimita zonele. Da, o sa ai mai multe zone, in functie de activitatile pe care le veti desfasura.

Zona de socializare va reprezenta si elementul central al sufrageriei. Aici o sa ai in vedere prezenta unor fotolii si a unei canapele care sa fie astfel amplasate incat sa favorizeze discutiile (asadar, orientate unele catre altele).

O alta zona va fi dedicata minibarului. Nu iti va fi foarte greu sa integrezi o zona pentru bauturi care sa cuprinda inclusiv un mini frigider pentru a tine anumite bauturi la rece. Gasesti foarte multe alternative pentru a amenaja un minibar, chiar si pentru unul portabil.

Mai poti de asemenea sa amplasezi in sufragerie si un televizor mare, alaturi de un sistem home cinema performant. In acest fel o sa aveti mereu muzica la o calitate inalta pe fundal si o sa va puteti uita in cele mai bune conditii la filme si chiar seriale (in cazul in care sunt amatori ai acestui gen de distractie). Investitia nu ar trebui sa fie una exagerat de mare, mai ales ca in cazul televizoarelor preturile au devenit mult mai accesibile decat in trecut (modelele 4K cu ecran mai mare si calitate acceptabila nu depasesc in ziua de azi cu mult 2000 de lei).

Related posts

Pereții despărțitori din gips carton: avantaje

Adina Meyers

Moduri in care poti sa iti organizezi eficient si cu stil bucataria

Adina Meyers

Cum să îi prelungești durata de viață bateriei auto. Recomandările mecanicilor

Adina Meyers