Amenajari Interioare

Cum sa alegi sandwich maker-ul potrivit pentru sandvisuri delicioase

Printre aparatele care nu lipsesc din aproape nici o bucatarie se numara sandwich maker-ul, iar asta datorita avantajelor pe care ni le ofera atunci cand vine vorba de a face rapid gustari calde, de care sa ne bucuram dimineata sau seara, atunci cand oricum nu vrem sa ne incarcam foarte mult stomacul, ori pentru cand plecam de acasa pentru perioade mai lungi de timp si vrem sa avem mancare gustoasa la noi.

Nu ai nevoie de multe cunostinte pentru a stii cum functioneaza si care este rolul unui sandwich maker (vorbim practic de prezenta a doua placi metalice care primesc caldura de la o rezistenta si au rolul sa preseze si incalzeasca sandvisul) insa lucrurile se schimba putin atunci cand vine vorba de alegerea unui model de calitate, care sa fie capabil sa ne satisfaca toate cerintele. Asta pentru ca sunt mai multe aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare.

Trebuie sa stii chiar de la inceput faptul ca un astfel de electrocasnic trebuie sa fie fiabil si foarte usor de folosit, simplitatea fiind cuvantul de ordine. Nu are rost sa te complici cu modele foarte scumpe, care sa iti puna la dispozitie functii pe care cel mai probabil nu o sa le folosesti foarte rar sau chiar deloc.

Rolul unui sandwich maker nu se termina insa la incalzirea sandvisurilor. Acesta are rolul si de a le comprima (astfel incat sa ne fie mult mai usor sa le mancam) si sa topeasca anumite ingrediente, care sunt de obicei reprezentate de branza si / sau cascaval, astfel incat gustul sa fie unul foarte bun.

Daca vrei si tu sa cumperi un sandwich maker de calitate, atunci trebuie sa te uiti la cateva caracteristici, care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru nevoile pe care tu le ai. In primul rand, trebuie sa te gandesti la care este capacitatea acestuia, iar asta pentru ca ea iti va spune cate sandvisuri poti sa faci intr-o singura sesiunea. Daca sunteti mai multe persoane in casa, atunci e bine sa iti indrepti atentia catre un model cu capacitate mare. Cele mai recomandate sunt cele care pot face patru sau chiar sase sandvisuri in acelasi timp.

Dimensiunile pe care le pot avea feliile de paine sunt si ele importante. Asta pentru ca nu vrei ca in cazul feliilor mai mari sa iasa marginile afara, deoarece rezultatul nu va fi unul foarte stralucit. Ce recomandam noi aici? Sa eviti modelele care au placile metalice delimitate intre portii.

Urmatorul lucru la care va trebui sa fii atent este puterea pe care noul tau sandwich maker o va avea. Ce iti va spune aceasta putere? De cat timp e nevoie pentru a ajunge la temperatura numai buna pentru a face un sandvis delicios. Cel mai bine este ca atentia ta sa se indrepte catre un model cu o putere de 800 W sau chiar mai mare. Cu siguranta nu o sa regreti o astfel de alegere.

Chiar si functiile cu care vine la pachet un sandwich maker sunt importante, iar asta pentru ca ele pot sa ne ofere mai multe alternative atunci cand vine vorba de prepararea unor sandvisuri sau a altor gustari delicioase. Printre cele mai cautate functii pentru un sandwich maker sunt cele de grill.

Related posts

Licurici moderni si siguri pentru copii, la Carrefour

Adina Meyers

Cum sa-ti transformi locuinta intr-un paradis pentru cainele tau. 5 idei de amenajare

Adina Meyers

Senzorul pentru plante Parrot Flower Power, acum si cu aplicatie pentru Android

Adina Meyers