LifeStyle

Cum sa alegi gelul intim potrivit pentru tine

Piata abunda in nenumarate produse pentru igiena intima a femeilor. Nu este de mirare ca te afli mereu pusa in dificultate in fata raftului incarcat cu geluri intime. Nici descoperirile multor cercetatori, conform carora unele geluri pot produce dezechilibre la nivel vaginal nu te ajuta prea mult in luarea unei decizii! In aceste conditii, stai si te intrebi cum poti afla ce gel intim este potrivit pentru tine! Iata cel mai simplu mod de a te decide!

Mentinerea pH-ului natural si a echilibrului florei vaginale

Zona intima iti este afectata de numerosi factori de care te lovesti din viata de zi cu zi: lenjerie intima, sapunuri, tampoane interne sau absorbante, medicamente, parteneri sexuali etc. Acesti factori contribuie la modificarea pH-ului si la cresterea aciditatii din flora vaginala, dezechilibre care determina declansarea infectiilor.

Canogel de la Bayer este un gel intim a carei formula este perfect adaptata "nevoilor" zonei genitale a oricarei femei. Are grija sa iti curete delicat pielea sensibila, fara a-ti modifica insa pH-ul sau flora vaginala si a te predispune la infectii.

Ajutor in tratamentul infectiilor vaginale

Toti factorii externi cu care zona intima intra in contact creeaza un mediu propice pentru dezvoltarea infectiilor si a simptomelor neplacute: iritatii, usturimi, mancarimi etc. Este important sa optezi pentru un gel intim care actioneaza eficient asupra acestor simptome frecvente la femei.

Canogel este gelul de uz extern creat special pentru igiena si protectia zonei intime.

Acesta contine glicina cu efect calmant (catifeleaza si protejeaza pielea si mucoasele) care impreuna cu pH-ul alcalin (pH=8.5) al formulei garanteaza protectia si siguranta in utilizare.

Gelul poate fi aplicat fara probleme chiar si in timpul tratamentelor pentru infectii, devenind un adjuvant de nadejde in grabirea vindecarii zonelor afectate.

Protectie indelungata

Opteaza pentru un gel intim care te ajuta sa iti mentii prospetimea in zona intima intreaga zi. Canogel este produsul care iti ofera prospetime si protectie indelungate (12 ore) si este recomandat sa fie utilizat de doua ori pe zi: dimineata si seara.

Canogel este alegerea isteata a femeii moderne, care vrea sa fie sanatoasa si sa gaseasca mereu solutii practice la orice problema. Gelul respecta toate regulile pe care medicii le impun in curatarea si protejarea zonei intime, devenind astfel un aliat de nadejde al sanatatii tale.

 

 

Related posts

Cum sa cureti covorul eficient in 7 pasi simpli

Adina Meyers

Studioul inSIGN va propune noul concept de design pentru clădirea în care funcționează Hotelul Radisson Blu București – Erată Comunicat de Presă

Adina Meyers

STIHL Romania investeste 5 milioane de euro in reconfigurarea retelei de distributie

Adina Meyers