Practic

Cum poti transforma un garaj anost intr-un spatiu de locuit primitor si calduros

Daca stai la casa, daca ai un garaj de care nu te folosesti, atunci de ce sa nu il transformi intr-o incapere pentru locuit? Sunt atat de multe modalitati prin care poti transforma un garaj anost intr-un spatiu de locuit primitor si calduros incat este chiar pacat sa nu te poti bucura si tu la maxim de pe urma sa, mai ales ca acesta va avea un aer aparte. Pana la urma reprezinta o solutie foarte buna de extindere a casei noastre, fara a fi necesare niste costuri foarte ridicate.

Care sunt motivele pentru care ai transforma garajul intr-un spatiu de locuit? Pai… tocmai am oferit cateva exemple mai sus. In primul rand, daca tu nu o sa il folosesti (din varii motive: nu ai masina si nici nu iti trebuie acest spatiu pentru depozitarea sculelor) atunci de ce sa il lasi asa si nu sa te bucuri si de el? Putem obtine o camera suplimentara, iar din moment ce garajul este, in multe cazuri, separat de casa, putem prin amenajarea sa sa il transformam chiar intr-un spatiu de inchiriat. Pana la urma principiile de amenajare ale sale vor fi asemanatoare ca in cazul unei garsoniere.

Garajul mai poate fi amenajat astfel incat sa fie o camera de joaca pentru copiii tai, un birou (fiind izolat de restul casei vei putea lucra in liniste, fara a fi deranjat de nimeni) sau chiar o incapere pentru distractia intregii familii (poti face un mic cinema chiar la tine acasa).

Ce trebuie sa faci pentru a te bucura si tu de acest spatiu suplimentar pe care il ai la dispozitie? Pentru inceput, gandeste-te care sunt dimensiunile pe care acesta le are (scoti tot ce se afla in el si nu mai ai nevoie), iar in functie de acest lucru o sa iti poti da seama mult mai usor cum poti sa jonglezi cu spatiul disponibil. Daca ai un garaj clasic, de dimensiuni medii, atunci pe langa zona pentru dormit mai poti sa ii adaugi o zona mica pentru gatit, precum si una pentru divertisment. In acest fel o persoana va putea sa locuiasca fara nici cea mai mica problema aici, iar tu o sa ai parte de un venit suplimentar ca urmare a inchirierii sale.

Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi un pat. Va trebui sa te gandesti chiar de la inceput daca va fi vorba de unul de o persoana sau mai multe. Noi iti recomandam sa alegi un pat confortabil si care sa fie potrivit pentru doua persoane. Nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de unul.

Obiectele de mobilier trebuie sa fie si ele alese cu grija, iar aici o sa te uiti in special la functionalitatea lor. Spatiul pe care tu il ai la dispozitie este unul limitat, asadar nu e recomandat sa il incarci inutil cu lucruri de care nu ai intr-adevar nevoie. O mobila functionala nu doar ca va arata bine, dar va fi compacta si te va ajuta foarte mult atunci cand vine vorba de depozitare.

Related posts

Kuma – partenerul de succes al afacerii tale!

Adina Meyers

Gestionati inteligent spatiile mici

Adina Meyers

Trucuri pentru aranjarea mesei

Adina Meyers