Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Cum poti sa iti pregatesti biroul de acasa dupa concediu

Finalul de concediu este o ocazie numai buna de a reorganiza biroul de acasa. Pana la urma aici este locul in care iti petreci o buna parte din timp si e necesar sa fii cat mai productiv cu putinta. Schimbarile sunt benefice, iar asta pentru ca ele ne pot ajuta sa trecem peste plafonari (organismul are o capacitate uimitoare de adaptare, asadar trebuie sa aducem mereu schimbari pentru a-l tine „in priza”).

In continuare iti vom oferi cateva sfaturi care sa te ajute sa intelegi cat mai bine care sunt modificarile pe care trebuie sa le aduci biroului tau de acasa.

Primul pas pe care tu trebuie sa il faci este sa te gandesti foarte bine la punctul in care ai ajuns in prezent – atat tu, cat si biroul tau. Incearca sa determini ce te-a motivat, ce a functionat si ce nu. De asemenea, elimina toata dezordinea din birou, asta pentru ca ea nu face altceva decat sa incarce in mod inutil intregul spatiu pe care il avem la dispozitie, lucru care va duce, inevitabil, la scaderea performantelor de lucru.

Incearca sa alegi un sistem de organizare care tie ti se potriveste ca o manusa. Pentru un birou nimic nu este mai important precum organizarea. Cu siguranta s-au adunat foarte multe lucruri de care acum nu mai ai nevoie. Incearca sa iti dai seama care sunt acestea si scapa de ele – le poti arhiva sau arunca, in functie despre ce fel de lucruri vorbim.

In noul an incearca sa pui tot mai mult accent pe o organizare vizuala a spatiului de lucru. Fiecarui lucru trebuie sa ii corespunda un anumit loc. De asemenea, nu trebuie sa lipseasca sticky note-urile sau alte elemente care sa ne ajute sa fim mai organizati si mai productivi.

Schimbarea ritualurilor cu care cel mai probabil deja te-ai obisnuit si nu le mai constientizezi poate fi de asemenea ceva benefic. Fie ca apelezi la un nou sistem organizational, noi obiceiuri de dimineata sau pur si simplu la schimbarea uneltelor de lucru (de exemplu a laptop-ului sau a smartphone-ului), nu strica niciodata noi provocari pentru organismul tau (care, dupa cum am precizat chiar la inceputul acestui articol, are o capacitate uimitoare de adaptare).

Impactul vizual pe care il are biroul asupra noastra este de asemenea unul importat. E de preferat sa petreci timpul intr-un mod cat mai placut aici, astfel incat productivitatea si creativitatea sa fie la cote maxime. O schimbare de decor este asadar mereu binevenita.

Related posts

Cum să amenajăm o baie altfel decât ne-am obișnuit

Adina Meyers

Ai nevoie de un specialist in design de interior?

Adina Meyers

Cele mai interesante obiecte pentru iluminat gradina

Adina Meyers