Home

Cum poți să ai o nuntă de vis

Dacă urmează să te căsătorești în curând, cu siguranță te gândești și la modul de decorare al spațiului în care va avea loc marea petrecerea. Este important ca toată lumea să se simtă bine, de aceea trebuie să acorzi o atenție sporită și acestui aspect.

Ca și în cazul amenajării unei locuințe poți începe de la paleta coloristică. Culorile vorbesc despre noi, despre personalitatea noastră. Prin urmare este important să alegeți nuanțele care vă reprezintă. Indiferent de opțiuni, nu trebuie să uitați de alb. Albul este culoarea clasică a unui astfel de eveniment și nu veți da greș dacă o veți folosi. În plus se potrivește cu orice altă culoare și se „asorteazăˮ oricărui stil de aranjare – romantic, sofisticat, vintage, modern, câmpenesc, boem etc.

Un alt element important este iluminatul. Pentru a crea o atmosferă de poveste aveți posibilitatea de a folosi lumânări, candelabre sau de ce nu, puteți realiza corpuri de iluminat din borcane sau sticle.

Spațiul de desfășurare al petrecerii, fie că este vorba de un restaurant sau de unul în aer liber, are nevoie de puțină organizare. Alegerea locurilor pentru ringul de dans sau pentru colțul foto pot fi de asemenea decorate.

Șervetele, fețele de masă, meniurile, farfuriile, scaunele, aranjamentele florale, toate vor juca un rol important în personalizarea decorului de nuntă.

Așadar, cuvântul cheie este personalizarea decorațiunilor: scrieți numele invitaților pe cartonașe, sugerați-le să noteze urările lor în cartea de oaspeți. Nu renunțați la simbolurile tradiționale cum ar fi migdalele glazurate în săculeți eleganți de organza. Însă adăugați elemente noi în decorare, cum ar fi cristale răspândite pe mese sau panglică ce imită marmura.

În galeria foto veți regăsi câteva imagini care vă pot inspira pentru decorațiunile unei nunți de vis.

Sursă foto: www.bonami.ro

 

 

Related posts

Turist în București: Palatul Elisabeta își deschide porțile pentru vizitatori

Adina Meyers

The Sketch collection – wall lamps with a structural contour

Adina Meyers

DIY: clopotei de vant

Adina Meyers