Practic

Cum poti decora peretii din casa ta

„Tehnica” care sta la baza succesului unei decorari frumoase a peretilor casei tale consta in gasirea unui punct comun intre mai multe piese. Ramele, de exemplu, sunt cel mai usor de utilizat.

Fie alegeti acelasi model, dar culori diferite, fie aceeasi culoare expusa in dimensiuni mai mari si mai mici. Amplasati-le aleatoriu pe un perete central si intreaga atentia se va concentra acolo.

Daca ramanem tot in zona fotografiilor, va puteti baza pe cateva umerase (de pantaloni, cu clips) pentru a dispune un album foto vechi sau imagini aleatorii. Clipboard-urile pot indeplini cam aceeasi functie.

In locul fotografiilor, puteti introduce in decor citate celebre sau pagini de ziar alb & negru, pagini de revista, etc., in special daca amenajarea nu este una traditionala, ci dimpotriva este deschisa catre idei neconventionale.

Foarte interesanta este ideea de a compune o imagine de ansamblu din mai multe piese mai mici, precum intr-un puzzle. Imaginea poate sa contina fie un singur element pe fond alb, fie mai multe detalii care sa se piarda intr-un degrade. Ceea ce conteaza este aceasta trecere brusca sau lina intre suprafete.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aveti incredere in creativitatea dumneavoastra. 

 

Related posts

O “reteta” cu succes la pici

Adina Meyers

Cum discutam despre bani intr-o amenajare?

Adina Meyers

Camera copilului, un proiect serios. Partea II

Adina Meyers