Sa creezi spatiul ideal in care sa traiesti se poate dovedi a fi foarte dificil, mai ales daca nu avem pe cineva caruia sa ii cerem sfaturi si care sa ne ajute sa punem in practica toate ideile si viziunile noastre.

Fie ca iti doresti sa iti reamenajezi locuinta sau sa construiesti de la 0 casa visurilor tale, un proiect va fi mult mai usor de dus pana la capat atunci cant alegem sa nu facem totul singuri. Aici vine in ajutorul tau designerul de interior, care se dovedeste a fi cel mai bun prieten al tau. Da, presupune un cost suplimentar, dar in final o sa ajungi la concluzia ca a meritat pe deplin investitia.

Un bun designer de interior va stii sa te asculte si sa afle care sunt toate preferintele tale atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei, dar si sa te ajute sa ai un spatiu doar al tau, plin de personalitate, de care sa te poti bucura in fiecare zi. Desi multi privesc in angajarea unui designer de interior o investitie inutila, nu de putine ori s-a dovedid ca o astfel de alegere a ajutat chiar in economisirea unor importante sume de bani care ar fi fost cheltuite inutil pe obiecte de mobilier sau accesorii care nu sunt necesare.

Inainte de a pune mana direct pe telefon si sa sunam primul designer care ne vine in minte, este bine sa facem un mic „studiu”. E nevoie de o persoana cu experienta pentru ca toate preferintele noastre sa fie puse in practica, iar rezultatul sa fie unul „Wow!”.

Cum gasesti un designer de interior potrivit? Un prim pas pe care il poti face este sa incepi sa iti intrebi prietenii, rudele si colegii de la locul de munca – nu de putine ori recomandarile acestora s-au dovedit de un real ajutor in gasirea unei persoane cu experienta care sa faca o treaba excelenta. Stii cum se spune, cea mai buna publicitate este cea facuta de gura clientilor tai.

Trendurile sunt intr-o continua schimbare. Ceea ce astazi era la moda, maine a cazut deja in desuetudine. Asadar persoana pe care tu o vei angaja trebuie sa fie una care stie sa isi actualizeze in permanenta cunostintele.

Daca ai gasit un designer de interior care consideri ca merita atentia ta, atunci e timpul sa treci la urmatorul pas. Incearca sa afli cat mai multe informatii despre activitatea acestuia, precum si sa citesti cat mai multe recenzii facute serviciilor prestate de el. Este usor sa gasesti astfel de testimoniale pe site-ul designerului (in cazul in care exista) sau pe cel al companiei in cadrul careia lucreaza. La fel de bine se pot afla informatii pretioase si prin intermediul forumurilor. In era internetului o astfel de documentare se poate face foarte usor.

Un alt lucru pe care tu trebuie sa il faci este sa ii examinezi portofoliul. In acest fel o sa poti observa foarte usor daca stilul lui este unul care iti place si tie, precum si daca modul lui de lucru este cel pe care ti-l doresti.

Related posts

Electrocasnicele ce nu ar trebui sa lipseasca dintr-o bucatarie

Adina Meyers

Colturile – spatii ofertante pentru amenajare

Adina Meyers

Canapeaua psihologului: comoditate si vizual de impact

Adina Meyers