Un sistem control acces a devenit o necesitate in aproape toate domeniile de activitate. Restrictionarea accesului intr-o cladire sau loc public e o masura de siguranta care previne numeroase infractionalitati si care sporeste gradul de siguranta.

Aceste sisteme control acces sunt implementate pretutindeni. De la marile cladiri de birouri, unde angajatii primesc un card pentru a li se permite accesul in  incinta, pana la hypermarketuri, unde clientii si angajatii sunt supravegheati prin intermediul acestora, astfel incat sa se previna furturile si incidentele de tot felul.

Helinick.ro este una dintre cele mai vechi companii din Romania specializata in servicii de proiectare sisteme de securitate si siguranta, oferind cele mai performante tehnologii, fie ca vorbim de un sistem control acces sau de un sistem de pontaj electronic.

Sistemele de control pot varia enorm in functie de tipul si complexitatea care se cere intr-un anumit loc. In mare, majoritatea dintre ele trebuie sa aiba urmatoarele componente:

– Carduri de acces – Este “cheia electronica” pe care fiecare dintre noi o folosim la un moment dat.

Aceasta permite accesul pe usile securizate cu un sistem de control acces. Fiecare card are un cod unic, iar fara acesta nu poti avea acces in cladirea unde este instalat un astfel de sistem electronic.

– Cititoare de carduri – Sunt dispozitivele utilizate pentru a citi cardurile de acces. In acestea fie se introduce cardul de acces, fie se apropie la o distanta de cativa centimetri pentru a debloca intrarea intr-o cladire.

De obicei sunt montate in exterior.

– Tabel de acces – In acesta se introduce un cod care deblocheaza accesul in incinta. De obicei e folosit atunci cand nu exista carduri de acces.

– Echipamentul de blocare a usilor  – Este dispozitivul folosit pentru blocarea usilor.

– Tabelele de control – Toate dispozitivele sunt conectate la aceste tabele, de unde, de exemplu, se poate bloca un card.

Tehnologia folosita pentru proiectarea acestor sisteme a evoluat foarte mult, astfel ca exista numeroase posibilitati de blocare si deblocare a accesului intr-o cladire.

Sistemul poate permite cardurilor sa fie functionabile doar la anumite usi, poate permite ca acestea sa fie valide intr-un interval bine delimitat, ori intreaga zi. 

In perioada sarbatorilor sistemul poate fi setat pentru a permite accesul in anumite zile etc. De asemenea, acesta poate fi setat sa functioneze doar pentru o perioade de cateva luni sau saptamani.

Ideea este ca un astfel de sistem ofera posibilitatea de a fi adaptat nevoilor celor care il folosesc.

Sistem control acces – Cel mai inteligent mod de a controla accesul intr-o cladire si de a securiza activitatile desfasurate in orice spatiu vizat

Pentru mai multe informatii despre sistemele de securitate si siguranta electronic, accesati platforma online http://www.helinick.ro/  

Gasiti solutii de securitate pentru orice fel de necesitate, precum si sfaturi de la profesionisti pentru a face cea mai buna alegere pentru optimizarea sigurantei si securitatii.

Date de contact

Puteti trimite un e-mail la adresa office@helinick.ro pentru a primi informatii despre tarife si alte servicii, sau puteti suna la numarul de telefon: 021 404 44 44

Beneficiati de consultanta gratuita si de echipamente care utilizeaza cele mai noi tehnologii.

In plus, serviciile companiei sunt disponibile in toate orasele principale din Romania.

Related posts

Cum elimini zgomotul din exterior cu ferestre fonoizolatoare?

Adina Meyers

Protecția împotriva incendiilor prin sisteme inteligente GEZE

Adina Meyers

Proiect 95 mp

Adina Meyers