Albastrul și albul într-un apartament modern pot fi două culori perfecte dacă știi cum să le dozezi. Mai jos, ai inspirație dintr-un apartament modern, unde cele două culori se împletesc, fără să se anuleze una pe cealaltă. 

Poți urma sfaturile din acest articol, dacă te gândești să amenajezi un apartament cu alb și albastru.

Mobilier alb

Mobilierul alb este foarte la modă în ultima vreme, iar avantajul lui este că poate fi asortat foarte ușor cu restul de textile și decorațiuni din casă. Are totuși și un dezavantaj, spre exemplu, praful care se depune se vede imediat pe alb. 

În exemplul de față, combinația de albastru și alb într-un apartament modern înseamnă o canapea albă, încăpătoare și câteva perne albastre (mai multe tonuri de albastru). La un astfel de decor, nu uita să adaugi și o măsuță de cafea tot albă.

Colțuri pentru depozitare

Folosește inteligent toate colțurile casei pentru depozitare. Așa cum se vede și din imagine, aici este vorba despre spațiul unei mansarde unde a fost realizat pe comandă un corp de mobilier alb pentru depozitarea la vedere a sticlelor de vin. Și în acest caz, ideea de alb și albastru într-un apartament modern se traduce prin piese mari de mobilier albe și decorațiuni (pernele din stânga) albastre.

 

Pentru living

Alege canapele confortabile și funcționale pentru livingul tău. Poate nu ai un living la fel de mare precum cel din imagine, însă important aici este confortul tău zilnic. Mergi prin magazinele locale de mobilier, testează toate modelele de canapele și alege-o pe cea care ți se potrivește. Nu face alegerea din prima. Combinația de alb și albastru de aici este dozată în felul următor: cantitatea cea mai mare de alb se poate regăsi în canapea, în timp ce albastrul este punctact de pernele decorative. 

Dormitor cu alb și albastru 

Da, se poate și este atât luminos și liniștitor. Nu trebuie să îți bați capul cu combinații complicate de culori, albul și albastrul într-un apartament modern pot fi culorile perfecte pentru tine. 

Foto: Pinterest

Related posts

Cum să îți amenajezi dormitorul pentru un somn mai liniștit

Adina Meyers

Cum poți să antichizezi obiectele decorative

Adina Meyers

Casa scoica

Adina Meyers