Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Cum alegi o baterie chiuveta buna? Criterii dupa care e usor sa te ghidezi

 Cauti o baterie chiuveta de calitate superioara? Daca vrei sa stii cum poti face simplu si rapid o investitie buna si durabila pentru baia ta, ghideaza-te dupa acest mic ghid pentru cumparatori.

Cu dubla comanda sau cu monocomanda, orice tip de baterie chiuveta cauti, o vei gasi cu usurinta.

 Trebuie sa stii ca astazi exista pe piata obiecte sanitare performante, care iti ofera un control precis al apei, facturi scazute la sfarsit de luna pentru consum, o durata mare de viata, calitate sporita si un design modern si elegant.

Tehnologiile inovatoare isi aduc aportul in obtinerea acestor beneficii la care, acum cativa ani, era greu sa ne gandim.

Cum alegi o baterie chiuveta perfecta?

Iata cateva criterii dupa care e usor sa te ghidezi, ca sa gasesti cat mai rapid o baterie chiuveta buna!

 

1. Alege o baterie chiuveta dupa numele producatorului

Calitatea pe care o are o baterie chiuveta este strans influentata de numele producatorului ei. Promisiunea de brand a numelor mari din industria obiectelor sanitare pentru bai este calitatea, o promisiune pe care renumitul producator Grohe o respecta, motiv pentru care este si cel mai apreciat nume din acest domeniu. Grohe a reusit sa se foloseasca de tehnologiile inovatoare pentru a concepe un model de baterie chiuveta ce nu poate fi copiat de alti producatori sau furnizori. Vorbim despre tehnologii unice, precum: Cooltouch, AquaDimmer, TurboStat, Starlight, QuickFix, EcoJoy, SafeStop si altele.

 

2. Alege o baterie chiuveta dupa tipul de comanda

In prezent, exista doua tipuri de baterii pentru chiuveta, in functie de tipul de comanda. Poti opta pentru o baterie chiuveta cu monocomanda sau cu dubla comanda. Trebuie sa stii ca o baterie chiuveta cu monocomanda te va ajuta sa economisesti consumul de apa si va contribui la cresterea confortului tau zilnic. O poti utiliza simplu si rapid, si va avea un design modern, atractiv, in ton cu tendintele actuale din domeniu.

 

3. Alege o baterie chiuveta dupa aspecte specifice, precum nivelul de zgomot

Iata nu mai putin de doua exemple de aspecte specifice, pe care le poti cauta in mod deosebit, dar la care nu multa lume se gandeste atunci cand face o achizitie de baterie chiuveta: nivelul de zgomot si depunerile de calcar. Renumitul producator Grohe amintit mai sus a conceput un model de baterie chiuveta care face parte din clasa I de zgomot, ofera un jet puternic, dar si constant al apei, ce are in componenta sa un perlator care filtreaza si diminueaza orice depunere de calcar. Calitate la superlativ pentru tine!

 

4. Alege o baterie chiuveta dupa tipul de cartus

Atunci cand alegi o baterie chiuveta, poti opta pentru un cartus ceramic sau termostatat. Cea mai populara alegere este tipul de cartus ceramic, care impacteaza nivelul de zgomot. Pentru o baterie chiuveta cu un cartus ceramic, pentru ca prezinta o durata mult mai mare de viata, este rezistent la zgariere si ofera un nivel de zgomot scazut. Toate acestea vor avea importanta sporita pentru tine, dupa ce faci achizitia.

Unde gasesti baterii marca Grohe?

Pe langa cele 4 criterii enuntate mai sus, la fel de important este si mediul de unde vei cumpara o baterie chiuveta. Daca ai nevoie de o recomandare a unui magazin de incredere cu produse de calitate premium, atunci achizitioneaza o baterie chiuveta de la baterii-lux.ro. Magazinul online de aici  iti va livra o baterie chiuveta de calitate superioara, marca a renumitului producator Grohe, direct la tine acasa!

 

Related posts

Ai furnici in casa? Iata cum poti scapa de ele foarte rapid si usor, cu solutii naturale

Adina Meyers

Cum poti sa iti pregatesti biroul de acasa dupa concediu

Adina Meyers

Gradina care imbina exoticul cu traditionalul

Adina Meyers