Iluminatul din locuinţă sau din spaţiile de birouri poate să fie făcut într-o mulțime de moduri. Corpurile de iluminat moderne permit obţinerea unei lumini diferite în funcție de scopul pentru care a fost plasată într-o anumită încăpere.

De pildă, se pot utiliza plafoniere clasice, plasate la nivelul tavanului pentru a acoperi spaţii ample de iluminat, cu rol decorativ și estetic, ideale pentru camerele în care avem nevoie de o atmosferă mai specială.

Dacă ne dorim o lumină ambientală în camere vom folosi lustre sau lămpi suspendate, dar și spoturi incastrate care vor pune în evidenţă orice detaliu al camerei unde se montează. Lumina de lucru este pentru zona biroului, pentru zona unde citim, dar poate să existe și în bucătărie sau deasupra mesei, a blatului.

Se pot suspenda corpuri în zona mesei, blaturile pot avea sisteme de iluminare proprii, merg folosite și lămpile de podea.

Lustrele și lămpile suspendate se potrivesc în mai multe camere din locuinţă

Lumina punctuală sau cea de accentuare evidenţiază detalii specifice din camere, alese cu atenție, aici putem folosi spoturi luminoase și lustre sau lampi suspendate.

Pentru o lumină decorativă lămpile de masă, veiozele colorate și corpurile de iluminat din obiecte refolosite sunt alegerea perfectă, însă merg și lustre moderne cumpărate la un preț bun din online cu dimensiuni mai mici.

Acum că am văzut cam ce tipuri de lumină putem avea și ce corpuri putem utiliza pentru a o obține s-ar putea să avem nevoie să știm și unde să plasăm lustre moderne cu un preț bun sau alte corpuri de iluminat în funcție de camera în care ne aflăm.

În sufragerie se vor potrivi lămpile de plafon, cele suspendate, spoturile sau lămpile de podea, pentru dormitor avem lămpile de plafon, de perete, de masă, veioze cât mai multe. Și în bucătărie regăsim lampa suspendată, mai mare, dar și spoturile care pot lumina blatul.

În camera copiilor se pretează lămpile de plafon, veioze, cât mai colorate și mai interesante, cu un design modern, în vreme ce în birou merg lămpile de birou, de podea, spoturile luminoase, dar nu prea multe.

Să nu uităm nici de baie, aici lampa de plafon și spoturile sunt suficiente, camera e mai mică, dar nici de holuri, lămpile de perete se potrivesc perfect în aceste spaţii.

La Domicilio găsești lustre și lămpi moderne de la cei mai mari producători de pe piață

Pe site-ul celor de la Domicilio găsiți în permanenţă oferte bune și preţuri pe măsura la corpuri de iluminat pentru toată locuinţa, modele moderne, cu un design adaptat celor mai interesante tipuri de decor în care se vor monta.

Ofertele sunt personalizate pentru fiecare client, specialiştii cu experiență sunt mereu alături de client cu sfaturi și idei de amenajare, toate produsele pot fi văzute și în showroomul de peste 300 mp.

Asistenţa tehnică permanentă, răspunsurile punctuale la orice întrebări puse pe Chat-ul online, calitatea foarte bună a materialelor folosite, lemn, metal, culorile diverse, iată doar câteva motive pentru care puteți comanda de la Domicilio.

Comenzile se preiau rapid telefonic sau online, via e-mail, livrările sunt și ele rapide pentru a avea în locuinţă o lumină plăcută și corpuri de iluminat rezistente și elegante.

Domicilio oferă de fiecare dată servicii premium tuturor clienţilor, personalul calificat este pregătit cu cele mai bune idei și răspunsuri chiar și pentru cei mai exigenţi clienți.

Related posts

Despre importanta unui umidificator in perioada sezonului rece

Adina Meyers

Stilul Clasic: rafinat & elegant

Adina Meyers

Confort inteligent intr-o casa minimalista

Adina Meyers