De-a lungul vieții avem de făcut o mulțime de alegeri și de luat decizii importante. Se întâmplă să nu știm de fiecare dată care este cea mai bună variantă sau care ar fi cea mai bună decizie pentru planurile pe care ni le-am propus. La cine apelăm să cerem sfaturi în astfel de situații și cine este în măsură să ne ajute? Evident, experții, profesioniștii în domeniu, care au pregătite cele mai bune sfaturi. 

Chiar și atunci când vine vorba de alegerea unui coș de fum potrivit pentru sistemul de încălzire pe care l-am achiziționat, un expert în domeniu este cel la care fără nicio îndoială ar trebui să apelăm. De ce? Pentru că montarea unui coș de fum profesional trebuie făcută de personal calificat, pentru a evita eventualele accidente, de la poluare si  până la incendii.

Dacă alegem un coș de fum profesional, montat de un specialist, acesta va fi un lucru garantat trainic si sigur, iar intreg sistemul de încălzire va funcționa corespunzător și adecvat scopului lui: adică va fi o sursă generatoare de căldura și nu una de probleme în timp.

Determinarea tipului de coş de fum care vă este cel mai potrivit, necesită analizarea cu atenţie a sursei de căldură (centrale termice, seminee, sobe etc.) ce va fi racordată la coşul de fum,a tirajului necesar, precum și a înălțimii și diametrului necesar. 

Constructorii şi instalatorii pot acum să aleagă dintr-o varietate largă de sisteme de coşuri de fum produse din metal (inox), sau ceramică. Elementele componente pentru aceste coşuri de fum sunt fabricate în fabrici specializate, şi apoi montate (instalate) la faţa locului.

O soluție profesională pentru un coș de fum eficient și sigur o oferă Schiedel, care oferă clienților săi un standard de calitate superioară la un preț incredibil. Fabricate după o tehnologie avansată, dispunând de o soluţie de îmbinare performantă a tubulaturii şi de o accesorizare complexă, sistemele de coşuri de fum Schiedel, realizate din oţel inoxidabil special, prezintă avantajele unei greutăţi proprii foarte reduse şi a unei flexibilităţi extinse la montaj. 

Pentru sursele de căldură care funcționează pe principiul evacuării gazelor de ardere cu ajutorul tirajului natural folosind combustibil solid, cum ar fi: sobe, șeminee închise sau deschise, cazane pe lemne, grătare etc., și a căror temperatură a gazelor de ardere este mai mare de 200° C, Schiedel are în portofoliul de produse cosul de fum clasic, care  este un sistem de coș ventilat (tubulatura samota, termoizolație și manta prefabricată din beton ușor). 

Schiedel Clasic este compus din toate elementele necesare care asigură un tiraj optim, rezultatul fiind funcționarea la randamentul energetic maxim proiectat al surselor de căldură racordate si o garantie de 30 ani .

Care sunt avantajele de care beneficiați dacă alegeți un coș de fum clasic de la Schiedel?

     –  certificarea conform standardelor în vigoare reprezință garanția siguranței în exploatare prin etanșeitate la gazele arse și rezistență la temperaturi ridicate,

     –  fiabilitate ridicată datorită rezistenței la acțiunea corozivă a condensului acid si la temperaturile înalte de functionare ale surselor de căldură,

     –  datorită elementelor modulare, a preciziei dimensionale și a greutății proprii reduse ale elementelor componente, rezultă un montaj simplu și facil,

     –  raport calitate / pret avantajos,

     –  garanție 30 ani.

 

Profită de calitatea și performanțele coșurilor de fum (inox sau ceramic) și bucură-te de siguranța și confortul oferite de acestea. 

Related posts

Lucrati doar cu specialisti! Montarea corecta a acoperisului

Adina Meyers

Soluții pentru casă de la A la Z

Adina Meyers

Proiect de casă mică cu etaj: suprafața utilă, 107.14 mp

Adina Meyers