LifeStyle

Clubul Equestria gazduieste demonstratii de dresaj natural, sustinute de actorul Denis Stefan

Programul “Caii Romaniei” si Clubul de echitatie Equestria organizeaza weekend-ul acesta, in zilele de 30 si 31 ianuarie, o sesiune demonstrativa de dresaj natural al calului tanar, care nu are experienta unor antrenamente anterioare. Demonstratia, desfasurata intre orele 13:00-15:00, este sustinuta de indragitul actor Denis Stefan, cunoscut pentru pasiunea sa pentru cai si dresaj natural, avand ca scop prezentarea unor tehnici prin care relatia cu un cal devine cat mai corecta pentru acesta.

“Ne bucuram ca, impreuna cu vechiul nostru prieten Denis Stefan, le putem oferi iubitorilor de echitatie posibilitatea a-si petrece un weekend de iarna in preajma cailor, avand ocazia sa participe gratuit la demonstratii de dresaj natural. Astfel, oaspetii nostri vor invata cum sa se apropie de un cal tanar, cum sa il abordeze si sa il inteleaga pentru ca relatia dintre ei si animal sa fie cu adevarat speciala”, a declarat Ozana Moraru, Proprietar al Bazei Hipice Equestria si Presedintele Clubului Equestria.

Programul sesiunii demonstrative cuprinde tehnici de dresaj natural al calului tanar, cu varsta intre 2 si 5 ani, incepand cu primele momente de asezare a seii pe spatele acestuia, pana la tehnicile vechi ale cowboy-lor americani care foloseau unelte specifice, cum ar fi lasoul sau bosal-ul american. Scopul acestei demonstratii este ca publicul spectator sa invete sa se apropie mai mult de cai si sa se familiarizeze cu metodele naturale de dresaj.

Cu ocazia acestui eveniment, iubitorii de cai vor avea posibilitatea sa viziteze Clubul Equestria, renumit organizator si gazda a celor mai multe evenimente si competitii ecvestre din tara, precum si splendide exemplare de cai de performanta din cele mai renumite si variate rase europene, apartinand atat clubului, cat si unor persoane private.

Demonstratia de dresaj natural are loc in manejul acoperit al Clubului de echitatie Equestria, situat in Tancabesti, judetul Ilfov, iar intrarea si participarea la eveniment este gratuita.

Mai multe detalii sunt disponibile la numerele de telefon 031.5005140 sau 0733.727617.

Clubul Equestria a fost infiintat in anul 2010 de catre Dr. Ozana si Cristian Moraru. Este situat in zona Snagov, sat Tancabesti pe o suprafata de 2,5 hectare din care 1 hectar il reprezinta constructia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs si manej, padocuri, 86 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori si detine 65 cai (28 proprii si 37 in pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbari in aer liber in imprejurimi si organizeaza permanent lectii de echitatie pentru copii si amatori. Dotarile sunt completate de un hotel si un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, precum si o terasa exterioara. Equestria organizeaza competitii regulate de echitatie pentru profesionisti, dar si pentru copii si amatori. Manifestarile deja traditionale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, Salonul Calului, concursurile de casa Equestria sau, incepand cu 2013, Concursul international de sarituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.

www.equestria.ro

Related posts

Huse  personalizate din magazinul online BitCase.ro

Adina Meyers

Italienii se pregătesc de Festivalul de Film de la Veneția. Regulile sunt adaptate situației pandemice

Adina Meyers

Pictura aborigena, arta contemporana

Adina Meyers