Surubelnita cu acumulator se poate dovedi utila intr-un numar destul de mare de cazuri, chiar daca sunt multe persoane care spun ca ea este mai mult o inventie pentru cei „lenesi”, deci banii sunt aruncati pe fereastra. Noi nu impartasim aceasta opinie, iar asta pentru ca, atat timp cat ne putem usura viata, de ce sa nu o facem?

In cazul in care preferi confortul si sa poti face o lucrare de calitate atunci cand vine vorba de bricolaje, surubelnita electrica poate fi considerata cea mai buna prietena a ta. Folosirea unei surubelnite clasice poate presupune un anumit efort, mai ales atunci cand suprafata este una dintr-un material mai dur – unde mai pui ca nici nu se va realiza foarte bine aceasta, existand riscul ca surubul sa slabeasca si sa iasa (depinde desigur de mai multe conditii acest lucru). Un alt avantaj al surubelnitei electrice cu acumulator este si acela ca vom putea sa o folosim in pozitii incomode, care ar fi facut destul de dificila insurubarea folosind o surubelnita clasica.

Preturile pentru un astfel de aparat sunt unele destul de accesibile, existand pe piata destul de multe modele bune, care nu iti vor face o gaura mare in buget. Trebuie doar sa stii la ce sa fii atent atunci cand cumperi, pentru a avea garantia ca ai luat cea mai buna alegere pentru nevoile tale.

Trebuie sa stii ca surubelnita electrica se imparte in doua categorii, in functie de modul in care este realizata alimentarea. In magazine poti gasi atat modele care au nevoie sa fie conectate la reteaua electrica pentru a functiona (numarul lor este insa redus), cat si modele cu acumulator. Noi recomandam ca atentia ta sa se indrepte catre cele din urma, iar asta pentru ca ele ne ofera mobilitate maxima, precum si usurinta in utilizare.

surubelnita electrica

Surubelnita cu acumulator poate fi folosita fara ca tu sa fii limitat de lungimea cablului ori de prezenta unei surse de curent electric. Trebuie insa sa ai in vedere faptul ca autonomia oferita de acumulator poate fi mai mica sau mai mare, in functie de modelul pentru care optezi. Asadar, e bine ca tu sa incerci sa alegi o surubelnita electrica cu acumulator care sa fie capabila sa reziste cat mai mult timp intre incarcari, iar pe langa asta, si timpul necesar reincarcarii sa fie unul mai scurt.

Un alt aspect important la care trebuie sa fii atent inainte de a scoate banii din buzunar este legat de numarul de rotatii pe minut avur de „cap”. Ele pot varia intre 200 si 700 rpm (sau chiar peste), in functie de categoria din care face parte. Cel mai bine este sa alegi o varianta de mijloc (adica modele care sa poata oferi 300-400 de rotatii pe minut, ele fiind cele mai potrivite pentru uzul casnic si semi-profesional).

Nu trebuie sa uitam nici de design, iar aici in special o sa te uiti ca surubelnita cu acumulator sa fie cat mai ergonomica, sa fie usor de folosit chiar si in spatiile foarte inguste. La fel de importante pot fi si accesoriile pe care le primim la pachet, insa nu consideram ca reprezinta chiar o cerinta imperativa. Daca sunt incluse, atunci sunt binevenite, dar tinand cont de faptul ca pot fi achizitionate separat aceste accesorii… mult mai important este ca aparatul in sine sa fie unul complet.

Related posts

Ariston lanseaza noua campanie de inlocuire a parcului de centrale termice

Adina Meyers

De ce avem nevoie de certificat energetic

Adina Meyers

Cum protejezi acoperișul tip terasă circulabilă de ploile toamnei

Adina Meyers