LifeStyle

Ceai sau cafea fierbinte? Uite cum trebuiesc preparate

Majoritatea persoanelor,  atunci cand fac ceai acasa, prefera sa il prepare la ibric, si sa-l bea indulcit cu zahar sau cu miere. Dar daca ar exista si o alta varianta mai buna decat aceasta, ati incerca-o?

Ceai cald preparat ca in India

Vine anotimpul rece, si cum ne putem incalzi sufletul si mainile? Ei bine, o cana cu ceai, ciocolata calda, cafea sau vin fiert ne ajuta perfect atunci cand observam ca temperature de afara este prea scazuta.

Ibric ceai / Foto: www.bonami.ro


Dar cum preparam corect aceste bunatati? Ei bine, toate pot fi preparate la ibric, dar foarte mult de acest lucru depinde de calitatea materialului din care este facut ibricul, dar si calitatea ceramicelor sau a sticlei din care sunt facute recipientele in care servim aceste bauturi. 

Ibric ceai / Foto: www.bonami.ro


Daca sticla in care preparam ceaiul sau vinul fiert este de slaba calitate, riscam ca atunci cand turnam lichidul fierbinte, cana sau paharul sa crape si sa ramanem si fara lichidul pretios.

Pentru a nu pati astfel de accidente, prietenii de la Bonami ne prezinta mai multe cani si ceainice special pentru ceai sau vin fiert, care sunt rezistente la temperature ridicate, dar si suporturi din facute din bambus sau din plastic special pentru pastrarea pliculetelor de ceai in conditii optime. 

Suport ceai / Foto: www.bonami.ro


Pentru a pastra savoarea si calitatea produselor din ceai, ciocolata sau cafea, este recomandat un astfel de recipient. Datorita materialelor din care sunt facute, ele asigura o trecere a aerului, dar fara sa slabeasca calitatea produselor depozitate acolo. De asemenea, ele protejeaza impotriva umezelii si a razelor UV, care pot dauna calitatii ceaiului sau a cafelei.

Suport ceai / Foto: www.bonami.ro

Related posts

A început ediția a doua de “Ora de Educație Rutieră la Liceu” în 10 licee din București

Adina Meyers

Mananca greceste la… Bucuresti

Adina Meyers

Fruntași într-un top negativ. România nu e o țară sigură de vizitat în pandemie

Adina Meyers