LifeStyle

Cea mai silentioasa statie de calcat din lume, Philips PerfectCare Aqua Silence

Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650, cea mai silentioasa statie de calcat din lume*, cu cele mai bune tehnologii de la Philips, este diponibila pe piata romaneasca

Dupa ce a introdus si perfectionat tehnologia OptimalTemp si revolutionara talpa T-ionic Glide, Philips si-a concentrat eforturile spre perfectionarea echilibrului dintre zgomotul produs de statia de calcat si performanta ei. Astfel, Philips PerfectCare Aqua Silence devine cea mai silentioasa statie de calcat, cu cel mai mare rezervor de apa, pastrand in acelasi timp performanta si eficienta in calcarea hainelor.

Faptul ca este silentioasa iti permite sa desfasori si alte activitati in timp ce calci hainele, poti sa te uiti la televizor, sa asculti muzica, sa vorbesti la telefon, fara sa fii deranjata de zgomotul statiei de calcat.

Bineinteles, in desfasurarea activitatilor conexe, te ajuta si eficienta aparatului, prin tehnologiile de top de la Philips pe care le inglobeaza, OptimalTemp si talpa T-ionic Glide.

OptimalTemp, inovatie Philips, este tehnologia care pastreaza combinatia perfecta intre temperatura talpii si puterea aburului. Nu vei gasi niciun buton pe statia de calcat si nu va trebui sa faci nicio setare sau reglaj in timpul calcatului hainelor. Calci hainele unele dupa altele, indiferent din ce material sunt confectionate, bumbac, matase, in, lana, fara sa reglezi nimic si fara sa le arzi.

Te ajuta mult si talpa T-ionic Glide, cea mai buna talpa de calcat de la Philips. Talpa este acoperita cu un strat de oxid de titan integrat care ofera o alunecare extrem de usoara pe toate tipurile de materiale. in plus, este cu 30% mai rezistenta la zgarieturi decat talpa SteamGlide disponibila la modelele anterioare. Astfel, talpa te ajuta sa netezesti si cele mai incapatanate incretituri atat in cazul materialelor aspre, cat si a celor fine.

In plus, Philips PerfectCare Aqua Silence are cel mai mare rezervor de apa dintre statiile de calcat Philips, de 2,5 l, si iti permite sa calci un timp indelungat, fara sa fie nevoie sa il reumpli.

Designul statiei de calcat a fost creat special pentru a nu exista o presiune mare asupra incheieturii mainii si a se reduce efortul calcarii. Vei avea parte de o experienta de calcat confortabila. Noua Philips PerfectCare Aqua Silence vine cu un sistem anticalcar eficient, Easy De-Calc, pentru o performanta indelungata la generarea aburului si extinderea duratei de viata a produsului. Astfel, poti folosi apa de la robinet pentru calcat. LED-ul De-Calc va incepe sa lumineze intermitent atunci cand este nevoie de curatarea depunerilor de calcar.

Noua Philips PerfectCare Aqua Silence a fost testata si aprobata de experti independenti Woolmark (gold) in domeniul textilelor, care au confirmat rezultatele de calcare excelente**.

Pentru sfaturi legate de ingrijirea hainelor, dar si noutati despre produsele Philips, te invitam si pe pagina www.facebook.com/acasacuPhilips, unde poti impartasi cu noi momentele placute si povestile de familie din fiecare zi. Pentru mai multe detalii despre produse, viziteaza si www.philips.ro.

Noua statie de calcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650 costa 1336.45 lei*** si beneficiaza de o garantie extinsa de 3 ani.

Related posts

Cele mai ieftine oraşe din Europa

Adina Meyers

(P) RECUPAR – pentru bărbații cu părul bogat și puternic

Adina Meyers

Reţeta originală de biscuiți Eugenia. Uite cum se făceau de fapt la începuturi – VIDEO

Adina Meyers