Amenajari Exterioare

Ce mobilier de gradina trebuie sa iti cumperi ca sa te simti confortabil

Coltisorul verde din gradina, pe care il amenajam pentru a ne relaxa dupa o zi obositoare de munca, trebuie sa fie cat mai confortabil cu putinta. O canapea rezistenta, dar cu perne moi si o masuta nici prea mica, dar nici prea mare este tot ceea ce avem nevoie pentru cateva ore de destindere.

Sezonul cald incepe sa isi intre in drepturi. Am scos deja florile pe terasa sau in curte, iar acum urmeaza sa ne amenajam un locsor numai bun de citit la umbra sau de stat seara la povesti cu prietenii. Nu ai nevoie de foarte multe elemente, insa toate piesele pe care le folosesti in aceasta amenajare trebuie sa fie din materiale durabile, care sa nu se deterioreze la intemperii.

Pentru a-ti veni in ajutor, iti vom spune in continuare ce calitati trebuie sa aiba un mobilier de gradina de calitate si iti vom propune cateva piese foarte moderne, care vor transforma spatiul destinat relaxarii in locul preferat din afara casei.

 

Cum trebuie sa fie mobilierul de gradina

Rezistent. Materialele folosite in fabricarea seturilor de mobilier de gradina trebuie sa fie de buna calitate, create de asa natura incat sa nu se deterioreze sub influenta apei de ploaie, a zapezii sau a razelor solare.

Comod. Terasa ori coltisorul de gradina amenajat pentru relaxare trebuie sa fie foarte confortabil, sa indemne la destindere dupa o zi sau o saptamana grea de lucru. Trebuie sa devina locul dupa care tanjesti mereu.

Util. Mobilierul de gradina folosit in amenajarea despre care vorbim e necesar sa ne satisfaca o serie de exigente. Nu e suficient sa ai o canapea daca pe ea nu te poti intinde pentru a-ti dezmorti oasele. La fel si masa de gradina. Aceasta ar trebui sa poata gazdui in jurul sau cel putin patru persoane.

Modern. Mobilierul cu care amenajezi terasa este si o carte de vizita pentru locuinta ta. Cu cat acesta arata mai bine, cu atat cei care vor pasi pragul casei tale il vor admira si isi vor dori sa petreaca alaturi de tine momente relaxante.

 

Tipuri de mobilier de gradina

Pentru inspiratie in alegerea unui set modern de mobilier de gradina iti sugeram magazinul online Mobigaren.ro. Aici vei gasi o multime de elemente cu care sa iti poti amenaja terasa, gradina sau balconul.

Moreea Grafit, spre exemplu, este un set complet de mobilier de gradina. Este alcatuit dintr-un scaun, o canapea de trei persoane si o masa de cafea. Este produs din ratan sintetic, un material care imita foarte bine textura si aspectul ratanului natural si care are avantajul major ca este extrem de rezistent: nu putrezeste, nu se scorojeste, nu se umfla si nu se decoloreaza!

 

Setul Orlando este perfect pentru amenajarea terasei sau a unui balcon mai generos pe care ai ales sa nu il inchizi. Este alcatuit din doua scaune, o canapea dubla si o masuta de cafea, fiind un set de mobilier elegant, cu textura suprafetei ce imita impletitura de rachita.

Cei care isi doresc un mobilier de gradina simplu, dar in acelasi timp functional si modern, pot opta pentru setul Laguna. Mobilierul este acoperit cu tehnotan tratat impotriva razelor ultraviolete. De asemenea, pernele au fete cauciucate, astfel incat textura sa tina departe umezeala si petele si sa fie usor de curatat. Acum gasesti acest set pe site cu o reducere de 39%.

Intra pe mobigarden.ro, citeste cu atentie descrierile produselor si alege-le pe cele care ti se potrivesc cel mai bine. Profitand si de reducerile de pret vei avea parte de o primavara relaxanta, fara batai de cap! 

Related posts

Intretinerea si protejarea pomilor fructiferi la inceputul primaverii: etape si metode de lucru

Adina Meyers

Ambasadorul Germaniei ne prezinta gradina sa

Adina Meyers

Trei moduri prin care poți să contribui personal la protejarea naturii

Adina Meyers