LifeStyle

Ce flori sunt la moda in 2016?

Anul acesta o gradina sau o casa la moda trebuie neaparat sa fie impodobite cu trandafiri. Trandafirii au fost dintotdeauna printre cele mai iubite flori pentru frumusetea lor extraordinara, in 2016 urmand a fi vedete indiscutabile!

Pe www.FamousRoses.eu puteti gasi cele mai frumoase soiuri care vor fi la moda in noul an, asa ca aveti de unde alege! Iata doar cateva dintre optiuni:

– Lady Romantica este un trandafir romantic, cu floare dubla de culoare alb-crem cu aproximativ 120 de petale. Infloreste abundent primavara, cu un efect de ansamblu superb. Diametrul florilor este de 8cm, iar planta are la maturitate 60/100 cm.

– Mon Jardin et Ma Maison este un trandafir mini-urcator denumit dupa celebra revista frantuzeasca de gradinarit cu acelasi nume. Florile usor parfumate sunt mari, albe cu mijlocul crem si spectaculoase prin aspectul romantic. Trandafirul ajunge la inaltimea de 1,8 m.

– Charles de Gaulle este un trandafir-pomisor magnific intr-o nuanta neobisnuita de liliachiu, ale carui frumoase flori, de 35-40 de petale, beneficiaza de un parfum intens de verbina si lamaie. Trandafirul Charles de Gaulle este o planta florifera si rezistenta, cu frunzisul amplu, ale carei flori rezista bine si in vaza. Diametrul florii este de 10 cm, inaltimea piciorului pana la altoi de 100/110 cm, iar inaltimea la maturitate impreuna cu coroana de 1,60/1,70 m.

Indiferent daca veti alege unul sau mai multi trandafiri urcatori sau sub forma de tufe sau pomisori, acestia va vor schimba casa si gradina si vor face furori! Specialistii va incurajeaza sa va folositi creativitatea si sa impodobiti casa cu cat mai multi trandafiri pe care sa ii asezati în locuri nu neaparat conventionale.

Trandafirii vor straluci oriunde i-ati aseza, iar anul acesta, mai mult decat oricand, isi vor etala frumusetea si va vor incanta cu explozia lor de esente, forme si culori!

 

Related posts

Cum decorezi de Craciun spatiile mici. 6 solutii

Adina Meyers

Cafeaua poate fi distractie

Adina Meyers

Sucuri verzi de primavara

Adina Meyers