Amenajari Interioare

Ce aspecte trebuie sa iei in considerare atunci cand te muti in casa noua

Din ce in ce mai multe persoane, in ultima perioada, aleg sa renunte la obisnuita chirie pe care o plateste constant, luna de luna, fara a se alege cu vreun folos, si opteaza pentru programul prima casa. Este o solutie imbratisata de foarte multi romani si aparent cea mai eficienta, atunci cand vine vorba de mutarea intr-o casa noua, personalizata dupa bunul gust si dupa propriile nevoi.

Alegerea casei care sa devina un loc numit acasa

Pentru ca alegerea sa fie una pe deplin corecta, noi va recomandam sa optati, inainte de a merge la o banca, un tip de casa pe care o doriti. Fie ca alegi un apartament sau o casa, este foarte important sa va decideti la nevoile pe care le aveti:

  • numarul membrilor din familie,

  • zona in care lucrati,

  • mijloacele de transport care ajung catre locul de munca sau catre punctele cele mai comune din oras,

  • situatia zonei in care este amplasat imbolilul (daca este in constructie, daca este in proximitatea mijloacelor de transport, daca sunt prezente anumite puncte de interes – supermaket, gradinita/scoala, piata, centru comercial, biserica, etc.

In piata de vanzare-cumparare imobile, exista foarte multe oferte puse la dispozitie. De la apartamente vechi in zone nesigure si puse sub semnul rosu, cand vine vorba de riscul unor accidente, pana la apartamente noi situate in zone limitrofe ale marilor orase. Atunci cand vine vorba de un oras mic, acest ultim aspect ar putea fi destul de neinsemnat, avand in vedere ca timpul de parcurgere a orasului este mic. Cand vorbim de un oras mai mare, precum Bucurestiul, timpul de petrecere in trafic poate insemna foate mult.

Nusco Citta este un complex rezidential din Bucuresti, aflat in zona Pantelimon, care pune la dispozitie oferte la apartamente noi cu 2 camere in Bucuresti, precum si apartamente cu 3 camere. Pe langa conditiile superioare pe care le au apartamentele, zona in care se afla este cat se poate dea accesibila. Acces la mijloace de transport, la centre comerciale, la supermarketuri, precum si la spatii verzi, amenajate chiar in cadrul complexului.

 

Cum transformi un apartament nou intr-un loc numit acasa

Pe langa partea cu alegerea apartamentului, noii proprietari trebuie sa ia in considerare si partea cu amenajarea interioara a acestia. Pentru ca niciun loc nu poate fi numit acasa, atunci cand acesta nu este mobilat, amenajat sau decorat, ne-am gandit sa iti spunem cateva secrete atunci cand iti mobilezi casa:

  • Opteaza pentru o mobila simpla pe care sa o impodobesti cu detalii fine si veritabile;

  • Amenajeaza-ti casa, in prima instanta, cu piese practice si multifunctionale;

  • Construieste spatii de relaxare, in diferite camere: amplaseaza fotolii confortabile, perne moi, covoare pufoase, lumini colorate etc.

  • Construieste decoratiuni proprii (poti gasi modele pe Pinterest) cu fotografii, mesaje, vaze, lumanari etc.

  • Amplaseaza lumanari si flori in dormitor si living.

  • Pune in diferite colturi ale apartamentului lumanari sau betisoare parfumate cu aroma preferata.

  • Amenajeaza-ti pe balcon un spatiu pentru servirea cafelei dimineata. Cu o masuta de cafea si scaune sau fotolii confortabile, balconul chiar poate arata mai bine. Gasesti masute de cafea pe www.scauneonline.ro la preturi avantajoase.

Ceea ce este important la casa in care te muti este timpul pe care il investesti. Cu cat acorzi mai multa atentie si timp detaliilor care chiar conteaza, atat in alegerea casei potrivite, cat si in alegerea mobilierului si decoratiunilor, cu atat aceasta se va transforma in locul placut si confortabil numit acasa.

Related posts

Transformă-ți locuința într-o galerie de artă cu Pictura pe Numere

Adina Meyers

Lenjerii de pat pentru confortul întregii familii

Adina Meyers

Casă de vacanţă într-un paradis montan

Adina Meyers