Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Ce aduce stilul nordic în gama de cuiere de perete

Recunoscut pentru caracterul său ferm, minimalist, bazat pe linii naturale și pe elemente din natură, stilul scandinav de mobilier și decorațiuni interioare se regăsește perfect și în gamele de cuiere de perete create de designerii pasionați de această arie de inspirație nordică. Cum arată un cuier de perete în stil scandinav? Simplu, desigur, fără complicații inutile, dar reușind să înglobeze un stil și un rafinament aparte.

 

În ciuda aparențelor, cuierele moderne de acest gen nu au un aer rece, ci din contră, pot emana chiar căldură pozitivă prin culorile curajoase propuse de marile branduri active în domeniu pe segmentul premium de calitate.

Astfel, avem spre exemplu cuier din lemn de fab și fetru, o combinație pufoasă și totuși suficient de rezistentă pentru ca produsul să-și îndeplinească perfect misiunea pentru care a fost creat, nu doar să ofere o estetică plăcută.

Se pot agăța haine, umbrele, pălării și șepci, de fapt chiar bijuterii și orice alte locruri dorești, în funcție de zona în care instalezi acest cuier disponibil în foarte multe variante de culoare. Merită luat în calcul și modelul de cuier din metal auriu în formă de ananas, care va aduce o tentă exotică, dar care va păstra totuși unitatea designului simplu nordic.

 

Cuierul – un obiect util, dar și de efect

 

Cuierele aplicate pe perete trebuie să aibă atât utilitate practică, precum și să poată adăuga un plus de stil la nivel de design interior în locuință. Poți să oferi spațiului o personalitate mai bine definită, în acord cu stilul tău personal, desigur. Poți alege un cuier perete vintage, eventual un clasic reinterpretat de designerii moderni, la fel de bine cum poți merge pe cuiere moderne din metal sau chiar cu piatră. Astfel de elemente simple, din natură, sunt cele care iată, se regăsesc perfect în gamele de cuiere ce validează stilul nordic mai sus menționat.

 

Pentru hol, baie sau orice alt spațiu unde ai nevoie de astfel de cuiere de perete, poți comanda produse din magazinul online NoRDA. Brandul are o identitate unică pe piața de profil din România, selectând pentru clienți produse cu design nordic, piese de mobilier în stil scandinav ce provin de la mărci cunoscute pe această nișă, dar și de la designeri independenți. Spațiul tău nu va fi irosit niciodată cu produsele disponibile pe NoRDA, pentru că toate piesele de mobilier, accesoriile și decorațiunile nu doar acoperă spații și asigură depozitare, ci oferă funcții clare, practice, asigurând în același timp latura estetică, unde punctează decisiv până la nivelul de "wow".

 

Se poate spune că astfel de cuiere aplicate pe perete te ajută să ai casa mai ordonată, dar oferă și o imagine aparte ce va fi cu siguranță apreciată de oaspeți. Important este însă ca posesorii locuinței să se simtă bine în interior, să-și creeze spații cară să transforme niște simple zone de locuit în "acasă".

Cuiere moderne și vintage există în oferta NoRDA și pot fi comandate simplu și rapid de pe internet. Magazinul online livrează comenzile oriunde în țară, prin intermediul firmelor de curierat rapid, iar plata se poate face online sau la primirea pachetului.

Related posts

Amenajează-ți o cascadă în grădină!

Adina Meyers

Livingul din mijlocul naturii

Adina Meyers

Comandați de la Aosom un pavilion gradina și alte obiecte de mobilier exterior necesare 

Adina Meyers