LifeStyle

Câteva lucruri interesante despre airsoft

Faptul că airsoft-ul este joc de strategie militară, ce te acaparează de la prima încercare nu mai este un mister pentru nimeni. Dacă ești pasionat de jocurile cu împușcături și de arme, atunci acest joc este pentru tine. Cine nu a încercat, nu trebuie să mai stea pe gânduri. Iar cine se declară pasionat ar fi bine să se înscrie în Comunitatea de Airsoft România.

Cert este că, dacă vrem distracție cu adevărat, cu toții putem să evadăm din lumea jocurilor pe calculator în realitatea jocului de strategie practicate în cele mai inedite locații. Satisfacția este garantată. Jocul este ideal pentru a petrece timpul cu prietenii sau pentru un team building reușit.

Dacă nu dorești să ratezi nimic interesant din dezbaterile pe această temă și vrei să fii la curent cu cele mai noi informații despre locații și evenimente speciale, accesează site-ul și forumul comunității de airsoft romania.

 

Pentru doritorii de senzații, care nu au jucat încă airsoft avem mai jos câteva informații interesante care ar trebui să-i convingă să sune mai repede pentru o rezervare.

1. Airsoft-ul se poate practica atât în locuri special amenajate în acest sens, care pot fi indoor, outdoor sau mixte, dar și în locații alese la întâmplare, precum clădiri părăsite, ruine, cetăți, păduri, cabane etc.

2. Replicile de airsoft sunt arme identice celor reale, care trag cu bile de plastic. Viteza de ieșire a proiectilului, în funcție de model, este suficient de mare pentru a bate destul de departe și pentru a fi necesar să folosiți măcar o pereche de ochelari de protecție.

3. Armele de airsoft nu trebuie să fie expuse în public pentru a nu stârni suspiciuni și a genera o eventuală panică inutilă. Este recomandat să fie transportate în huse speciale.

4. Nu este nevoie de permis armă pentru a putea cumpăra și folosi o replică de airsoft. Legislația specifică ce vizează acest domeniu, are câteva recomandări clare în acest sens.

5. Atunci când practicați acest joc sportiv în locuri speciale, toate dotările vă sunt puse la dispoziție de administratorii parcului. Însă, dacă vă pasionează acest joc, puteți alege să vă cumpărați singuri aceste echipamente din magazine de specialitate, care sunt din ce în ce mai multe. Ba chiar puteți găsi și un site unde  să postați anunțuri despre orice tip de produse airsoft second hand.

6. Pentru a evita micile accidente trebuie respectat cu strictețe toate recomandările de protecție, minim o pereche de ochelari speciali și toate regulile de joc de siguranță.

7. În funcție de misiunea aleasă, jocul durează atâta timp cât sunt atinse toate țintele stabilite în planul de acțiune, respectiv uciderea tuturor adversarilor, dezactivarea unei bombe, distrugerea unui obiectiv etc.

8. Sunt disponibile trei tipuri de arme, A.E.G. sau Automatic Electric Gun, arme pe bază de gaz, arme pe bază de arc, fiecare cu anumite caracteristici și avantaje. Toate aceste arme pot fi achiziționate din magazine de specialitate, cu condiția de a avea peste 18 ani.

Pentru mai multe detalii și informații din domeniu accesați cu încredere site-urile  Airsoftromania.com și Airsoftbox.ro!

Related posts

CONCURS: Castiga o invitatie la Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM 2014

Adina Meyers

RMN sau tomografie? Diferențe, avantaje și dezavantaje pentru fiecare procedură

Adina Meyers

Colectia Regina Maria – flori de toamna cu aer regal

Adina Meyers