Amenajari Interioare

Cateva electrocasnice care nu ar trebui sa lipseasca din nicio camera de camin

Studentia reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii, mai ales daca mergem la facultate intr-un alt oras si optam pentru a sta la camin. Sunt multe voci care spun ca macar un an din facultate sa incercam sa locuim intr-o camera de camin, iar asta pentru ca in acest fel ne facem noi prieteni si chiar invatam sa fim mai responsabili, din moment ce vom fi nevoiti sa locuim cu alti studenti si sa ne impartim sarcinile, respectiv intregul spatiu pe care il avem la dispozitie.

Camerele de camin nu sunt chiar unele dintre cele mai spatioase, dar asta nu inseamna ca nu ne putem bucura de confort si functionalitate. Acest lucru este posibil insa doar daca stim care sunt electrocasnicele care intr-adevar merita sa isi faca simtita prezenta aici. Din moment ce spatiul avut la dispozitie este unul limitat, trebuie sa stim care sunt electrocasnicele cu adevarat necesare pentru noi. Iti vom oferi un mic top al acestora in randurile urmatoarea.

Un prim lucru care nu ar trebui sa lipseasca dintr-o camera de camin este plita electrica. Aici nu ai acces la reteaua de gaz, iar de cele mai multe ori vrei sa poti sa incalzesti mancarea sau sa iti faci o cafea fara a merge la bucataria comuna amenajata special pentru acest lucru. Deci cea mai buna alegere pe care o poti face pentru confortul tau si al celorlalti colegi de camera este reprezentata de cumpararea unei plite electrice. Sunt foarte multe modele pe piata, asadar alegerea nu va fi deloc una dificila. Nici bugetul de care ai nevoie nu trebuie sa fie unul foarte mare, existand destul de multe modele ieftine spre care merita sa ne indreptam atentia.

Sandwich maker-ul este, in opinia noastra, unul dintre cele mai populare aparate de gatit care isi pot face simtita prezenta in bucataria noastra, asadar si in camera de camin. Cu ajutorul lui putem sa ne bucuram de niste sandwich-uri delicioase fara un efort prea mare. Unde mai pui ca si preturile pentru un astfel de aparat sunt unele care se pliaza perfect pe bugetul unui student.

Chiar si cuptorul cu microunde merita sa fie prezent intr-o camera de camin, mai ales daca vrem sa facem rapid popcorn sau sa reincalzim fara prea multe batai de cap mancarea care s-a racit. Desigur, utilitatea cuptorului cu microunde nu se incheie aici, el putand fi folosit chiar si pentru a gati anumite preparate, precum puiul grill.

Desi l-am lasat la urma, frigiderul este la fel de important ca toate celelalte electrocasnice, daca nu chiar cel mai important, iar asta pentru ca ne ajuta sa pastram alimentele perisabile pentru o perioada mai lunga de timp. Desigur, spatiul limitat de care dispunem nu ne va permite sa cumparam un frigider mare, ci mai degraba unul mic. Tine insa cont de faptul ca, atat timp cat frigiderul mic este bine compartimentat, o sa te folosesti la maxim de el si cu siguranta nu vei simti foarte mult acest neajuns legat de capacitatea maxima de depozitare.

Related posts

Cateva lucruri pe care le poti face pentru a avea o casa mai inteligenta

Adina Meyers

Alege uși decorate pentru dulapurile mari din locuinta ta

Adina Meyers

Idei de folosire a albului în amenajarea apartamentului tău

Adina Meyers