LifeStyle

Care sunt principalele motive pentru care merita sa incercam un dozator sapun de calitate inalta?

Din moment ce igiena este un foarte important standard pentru pastrarea sanatatii umane, este de asteptat sa contribuim la mentinerea ei prin utilizarea produselor si echipamentelor potrivite. Un dozator sapun de calitate inalta, desi pare un element cu un rol nu atat de important, este un exemplu perfect ca orice lucru cumparat si utilizat poate contribui la eficienta activitatilor de zi cu zi.

Dozatoarele de sapun se folosesc intens in locuri de interes public, cum ar fi firmele, restaurantele si hotelurile, insa foarte multi oameni le utilizeaza si acasa. Preferinta fata de sapunul lichid si nevoia unei igiene mai serioase sunt cele doua motive principale pentru care dozatoarele de sapun se regasesc foarte mult si in mediul rezidential.

De ce sa alegem un dozator sapun de cea mai buna calitate?

Un astfel de dispenser ajuta, in primul rand, prin impedicarea raspandirii germenilor. Din moment ce sapunul utilizat este situat in interiorul dozatorului pana la utilizare, este evident ca acesta nu este contaminat de bacteriile din aer sau de cele ale altor utilizatori.

Exista mai multe tipuri de dozatoare de sapun disponibile pe piata. In locurile publice, cele cu senzor sunt destul de intalnite. Totusi, dozatoarele de sapun mecanice sau manuale sunt inca cele mai intalnite, in special in casele oamenilor. Acestea sunt foarte usor de utilizat si ne ofera aceleasi avantaje.

Functionare economica

Daca sapunul de dozator este intr-o forma clasica lichida (si nu spuma), dispenserul corespunzator functioneaza pe baza unei pompe interioare. Aceasta pompa elibereaza de fiecare data aceeasi cantitate de sapun.

Din moment ce cantitatea eliberata este una controlata (si suficienta pentru igienizarea totala a mainilor cu o singura apasare) este evident ca vom face economii de bani. Vom realimenta dispenserul mult mai rar, deci vom fi nevoiti sa cumparam rezerve de sapun nu chiar atat de des precum achizitionam sapunurile solide. De asemenea, sapunul lichid (pentru dozator) sa gaseste de cele mai multe ori in cantitati mult mai mari si mai avantajoase la pret decat sapunul lichid.

In acelasi timp, dispenserele clasice nu necesita lucrari de mententanta, nu se defecteaza si nici nu au nevoie de baterii. De cele mai multe ori, punerea in folosinta a unui dozator sapun presupune doar investitia initiala, fara nimic altceva.

Stil

Un dozator sapun poate fi un element estetic foarte important intr-o baie sau intr-o bucatarie. Piata pune la dispozitie dozatoare de calitate foarte inalta, cu un design modern, care contribuie la astmosfera moderna din incapere.

Fiind un element functional foarte folositor dar si un produs stilat care contribuie la aspectul baii sau bucatariei, dozatorul de sapun este, cu siguranta, un lucru in care merita sa investim cu cea mai apropiata ocazie.

Odata ce ne-am gandit la tipul de dozator sapun potrivit, tot ce ramane de facut este sa apelam la o firma specializata in echipamente sanitare, pentru a avea la dispozitie cel putin cateva stiluri dintre care putem alegere.

Este deosebit de important sa achiztionam un produs de calitate premium, dozatorul fiind un obiect care va fi utilizat intens.

Dozator de sapun cu aspect modern – alegerea potrivita pentru baia ta

Magazinul Baterii-lux.ro comercializeaza celebrele produse si echipamente sanitare Grohe, o foarte intalnita alegere pe piata internationala datorita longevitatii si aspectului produselor.

Baterii-lux.ro va invita  aici  sa achizitionati numaidecat un dozator sapun modern, pentru a va bucura de functionalitate maxima si pentru a contribui la un design de admirat in bucataria sau baia dumneavoastra.

Pentru orice fel de informatii, expertii de la Baterii Lux va stau la dispozitie la numarul 0721482872 sau prin formularul online de la sectiunea de Contact.

Related posts

Apartamente de 5 stele in centrul orasului, la InCity Residences

Adina Meyers

Cele mai inovatoare mall-uri din lume

Adina Meyers

DELTA DesignExpo: expozitie de noutati internationale si design de produs romanesc

Adina Meyers