LifeStyle

Canapea confortabila pentru seri in doi

Toata lumea are acasa o canapea, insa cat de confortabila e canapeaua ta? Fa un test: daca poti sa te cuibaresti alaturi de o persoana draga si sa adormiti impreuna la film, atunci sigur e ce trebuie!

Designerul de produs Anne Boysen, de origine daneza, a creat canapeaua Toward, o canapea cu aspect contemporan si plus de confort.

„Toward este o canapea confortabila care iti permite sa te asezi in diverse pozitii. Designul s-a nascut din combinarea functiilor unui fotoliu, cu un sezlong si un tete-a-tete. La salteaua de baza am adaugat doua spatare de dimensiuni diferite si doua perne intersanjabile ce pot fi folosite pentru a-i da canapelei diferite aspecte si functii”, explica Anne Boysen, citata de Interior Design News.

Nuantele si texturile materialelor au fost alese cu grija pentru o estetica echilibrata. Canapeaua e disponibila in patru variante de culoare: gri deschis, gri inchis, maro si roz.

Toward a primit distinctia Bo Bedre, Bolig Magasinet & Costume Living Design Award 2014, fiind declarata „Mobila Anului” si „Preferata Cititorilor”.

Related posts

Cainii, cei mai fideli prieteni

Adina Meyers

Tarta cu pere, cel mai bun dulce de Crăciun

Adina Meyers

(P) Fabrica de Clătite by Tefal, al treilea an de premii inedite și gusturi rafinate

Adina Meyers