LifeStyle

Call for designers: Expozitie noutati internationale si design romanesc. Delta Studio Design EXPO editia a II-a

In luna aprilie a fiecarui an, showroom-ul principal Delta Studio se innoieste cu cele mai noi solutii de amenajari de interior lansate de producatorii internationali la targurile de profil. Si anul acesta, Delta Studio va expune in avanpremiera cele mai noi colectii de placi ceramice de la Porcelanosa, Venis, L’Antic Colonial, Kerama Marazzi, Keope, FAP si cele mai noi obiecte sanitare lansate de Hansgrohe, VitrA, Kludi, Glass, Tece, Kessel, Ravak si nu numai.

Odata cu innoirea showroom-ului, Delta Studio sarbatoreste designul romanesc prin a II-a editie Delta Studio Design EXPO, eveniment ce pune in valoare designul romanesc de calitate. Expozitia va avea loc intre 22 aprilie – 22 mai 2016, in showroom-ul Delta Studio din Str. Progresului 1-3, Bucuresti.

Designerii romani sunt invitati sa trimita imagini cu creatiile propuse la  marketing@deltastudio.ro pana pe 15 aprilie 2016. Pot fi creatii din orice ramura a industriilor creative: obiecte de mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat, creatii vestimentare, bijuterii, ilustratii, grafica, pictura si nu numai.

Evenimentul de anul trecut a fost un real succes, multe produse create de designeri romani si-au gasit cumparatori si admiratori.

 

 

 

Related posts

6 sfaturi mai puțin știute despre eliminarea tarifelor de roaming

Adina Meyers

30 de dealeri STIHL pornesc magazinele online

Adina Meyers

Ecophon: protectie fonica de la Saint-Gobain Rigips

Adina Meyers