Colectia de bucatarii Smart Luxury realizata de Delta Kitchen Studio se adreseaza celor pasionati deopotriva de design si de gatit, reprezinta o investitie inteligenta pentru a le putea savura pe ambele in incinta propriului camin.

Sunt proiectate si fabricate in Romania, cu mandrie. Reprezinta o dovada a increderii in capaciatea designului de produs si executiei romanesti de a ajunge la cele mai inalte standarde existente la nivel mondial si o sansa acordata relansarii industriei de mobilier din Romania.

Sunt estetice, functionale, durabile, perfect adaptabile oricarui spatiu si nu in ultimul rand accesibile. Reprezinta transpunerea in spatiu a inteligentei si talentului specialistilor din mai multe domenii: arhitecti, ingineri si maestri bucatari – solutia unei retete de succes.

Bucatariile au fost proiectate de arhitecti romani, unii deja consacrati, alaturi de tinere talente. Transmit deopotriva ultimelele tendinte in materie de design, corelate cu particularitatile arhitecturii autohtone intr-un raport de simetrie si culoare care incanta privirea.

Functionalitatea a fost atent studiata prin implicarea in proiect a mai multor bucatari profesionisti consacrati. Astfel au rezultat bucatarii practice si in acelasi timp placute, in care arta de a gati isi gaseste spatiul perfect.

Garantia de 5 ani acordata produsului se bazeaza pe exigenta in selectionarea materialelor (le preferam pe cele naturale – diverse esente de lemn masiv), a accesoriilor si in controlul executiei.

Nu sunt bucatarii de serie, ci bucatarii unicat. Fiecare este conceputa si realizata in mod distinct de catre o echipa de profesionisti aflata mereu alaturi, mereu la dispozitia beneficiarului, in showroom, pe santier, in fabrica. Fiecare este personalizata, adaptata armonios atat spatiului disponibil, cat si preferintelor fiecarui utilizator.

Sunt executate intr-o fabrica amplasata intr-o zona cu traditie in industria mobilei (Piatra Neamt), unde productivitatea utilajelor moderne, de inalta tehnologie, este insufletita cu accente unice, de individualitate, prin anumite operatiuni realizate manual de catre mesteri priceputi si pasionati. Procesul de fabricatie, “de la bustean la mobilier” este in intregime realizat in incinta acestei fabrici, ceea ce permite un control eficient al calitatii produsului finit.

Se ridica la nivelul celor mai inalte standarde si sunt in acelasi timp accesibile puterii de cumparare din Romania, pentru ca sunt proiectate cu inteligenta si realizate cu mandrie, in Romania, de catre oameni devotati.

 

Related posts

Personalizeaza-ti dormitorul cu lenjerii de pat din bumbac! Descopera cele mai reusite combinatii!

Adina Meyers

Delta Studio devine furnizor exclusiv al brandului Laufen în România

Adina Meyers

Cât costă să amenajezi o bucătărie cu buget mediu?

Adina Meyers