LifeStyle

Bricomix.ro – Utilitatea unui storcator de fructe in bucatarie – Sucuri proaspete preparate din fructe si legume

Diversitatea si disponibilitatea fructelor si legumelor, mai ales in sezonul cald ne indeamna la consumul preparatelor care contin multe legume sau la inceperea dietelor de detoxifiere.

Fructele si legumele pot fi consumate de asemenea in variante nelimitate de combinatii de sucuri proaspete, cu ajutorul unui storcator de fructe care nu trebuiesa lipseasca din nicio bucatarie.

Sfaturi utile de la Bricomix.ro – Investiti intr-un storcator de fructe performant

Indiferent de produsul pe care doriti sa il achizitionati, intotdeauna este util sa: evaluati optiunile existente, sa consultati opiniile celor care au achizitionat un produs similar si consultarea pretului – stabilirea bugetului.

Specialistii Bricomix cunosc faptul ca piata vanzarilor de electrocasnice ofera optiuni nelimitate de articole, tocmai de aceea stocurile disponibile comercializate reprezinta doar produse de calitate, furnizate de producatori renumiti.

Dupa stabilirea bugetului, este important sa urmariti alte cateva criterii importante, insa este recomandat sa investiti o suma mai mare intr-un aparat performant, care sa va fie util pentru o perioada indelungata.

Mai mult, Bricomix.ro asigura permanent reduceri de pret si oferte speciale clientilor sai, astfel ca puteti beneficia de achizitionarea unui produs performant la pret competitiv.

Sfaturi utile pentru achizitii – Investitii inteligente

        –  Alegeti metoda de stoarcere a sucurilor – Aparatele de stors fructe comercializate de magazinul online Bricomix.ro se impart in: storcator de fructe centrifugal si storcator de fructe prin presare la rece;

        –  Selectati tipul de storcator dorit – Pentru citrice, doar pentru fructe, pentru fructe si legume sau optati pentru un storcator de fructe de ultima generatie care permite prepararea nectarului, a sucurilor de fructe si a smoothie-urilor;

        –  Curatarea aparatului – Este preferabil sa alegeti un model care se asambleaza si dezasambleaza simplu, pentru curatare eficienta si rapida. De asemenea, puteti sa va orientati spre modelele care permit curatarea in masina de spalat vase;

        –  Respectati instructiunile de utilizare – Acordati mare atentie la specificatiile tehnice atunci cand achiziontati un storcator de fructe, unele modele nu permit stoarcerea legumelor tari (radacinoase: morcov, telina, pastarnac), iar unele nu permit decat stoarcea citricelor.

Daca nu sunteti sigur de produsul din categoria storcatoare de fructe, consultati-va cu unul dintre reprezentantii companiei (online: prin utilizarea chat-ului integrat sau telefonic).

Beneficiile aduse de prezenta unui storcator de fructe in prepararea alimentelor si sucurilor

Principalul uz al unui storcator de fructe este prepararea sucurilor, insa pulpa rezultata prin presarea fructelor si legumelor poate fi utilizata pentru foarte multe preparate:

        –  Piure-uri simple (dintr-un singur fruct sau leguma) sau mixte (din toate fructele si legumele utilizate): pulpa rezultata la prepararea sucului se mixeaza in blender si poate fi consumat ca desert;

        –  Ingrediente pentru batoane de fructe si biscuiti deshidratati: pulpa ramasa in urma prepararii sucurilor poate fi deshidratata si adaugata la prepararea batoanelor si a biscuitilor naturali deshidratati;

        –  Ceaiuri: lasata la uscat si apoi mixata cu ceaiurile potrivite, pulpa de fructe este delicioasa utilizata ca ceai natural;

        –  Prajituri: in functie de ce doriti sa preparati, puteti stoarce pe rand fructele si legumele, pentru a selecta doar ingredientul dorit pentru prepararea unei prajituri (tortul de morcovi este foarte popular in zilele noastre, iar pulpa este foarte utila).

Sucurile naturale proaspat stoarse in intimitatea bucatariei personale reprezinta un mod ideal de a incepe ziua, un pahar cu suc de fructe putand inlocui micul dejun, continand in acelasi timp toti nutrientii si vitaminele pentru energia necesara desfasurarii activitatilor zilnice.

Sucurile se consuma atat pentru asigurarea necesarului de vitamine zilnic, dar si in scop terapeutic, pentru cure de detoxifiere si pentru o stare de sanatate buna.

Intrati in legatura cu unul dintre reprezentantii Bricomix.ro pentru a selecta aparatul de stors fructe potrivit, dar si pentru a afla detaliile de plata, livrare si politica de returnare.

Date de contact

Toate detaliile mentionate, precum si produsele comercializatate pot fi vizualizate pe: www.bricomix.ro

Telefon: 0732 610 473

Related posts

Lemn si aluminiu, o combinatie inedita

Adina Meyers

Imbinarea perfecta dintre clasic si modern, la standul Delta Studio de la BIFE

Adina Meyers

„Reteta preferata”: oua vopsite cu acuarele

Adina Meyers