LifeStyle

Brico Depot da startul unui nou sezon de preturi imbatabile

In fiecare an, inceputul primaverii aduce cu sine dorinta de a fi creativ si de a face schimbari, mai ales in locuinta. Acum este momentul perfect pentru renovari si reamenajari inteligente, ce ofera o nota de prospetime spatiului in care traim.

Din 11 martie, Brico Depot da startul proiectelor de primavara cu produse pentru amenajari, constructii si renovari, la preturi de depozit. Cei care cauta solutii economice au la dispozitie game variate si cantitati industriale in depozitele din toata tara.

Articolele pentru gradina sunt una dintre surprizele lunii martie la Brico Depot. Pasionatii de gradinarit vor gasi in noul catalog o selectie atenta de soiuri de pomi si arbusti fructiferi, butasi de trandafiri si vita de vie, gazon si ingrasaminte, precum si ghivece, foarfeci de gradina si masini de tuns iarba.

Pentru planurile care au nevoie de sustinere, Brico Depot, prin biroul BricoCredit, ofera solutii flexibile de creditare: la achizitiile in valoare de maximum 3.000 de lei, clientii beneficiaza de 24 de rate fara dobanda, doar prin cardul Euroline. Oferta este valabila pana la 31 martie.

Si pentru ca cele mai bune idei vin intotdeauna dupa o cafea tare, la Brico Depot aceasta este din partea casei pana la ora 10:00.

Cei care doresc sa beneficieze de cele mai bune produse, la cele mai bune preturi, in cel mai bun moment sunt invitati sa ajunga cat mai repede in depozitele din toata tara.

Modelul de business Brico Depot presupune preturi mici in fiecare zi, garantia calitatii si stocuri disponibile in cantitati industriale. 

Related posts

Gealan, partener oficial in renovarea a doua cladiri situate pe Domeniul Regal Savarsin

Adina Meyers

Ce înseamnă Loto Polonia Multi?

Adina Meyers

Se deschide ROMTHERM – evenimentul diversității și calității în domeniul instalațiilor

Adina Meyers