Home

Brazi de Crăciun – cele mai frumoase 30 de idei din acest an

Cine nu arde de nerăbdare să împodobească bradul în fiecare an? Ba chiar, unii dintre noi, ciupim startul tradițional al Ajunului și aducem în casă copacul frumos mirositor chiar mai devreme. Asta doar de dragul de a sta cu el împodobit cât mai mult timp. 

30 de idei care te vor inspira în acest an

Am strâns 30 de idei de brazi împodobiți care te pot inspira atunci când vei alege decorațiunile și podoabele de pom pentru acest an. Începem cu unele clasice, dar avem și variante mai moderne și la îndemână.

Brazi de Crăciun – cele mai frumoase 30 de idei din acest an

Pentru suporterii adevărați: intercalează între globuri și instalația de luminițe fanioanele echipelor preferate sau stegulețe colorate pe care le poți confecționa singur foarte ușor.

Globurile roșii care predomină în brad se potrivesc perfect cu câteva steluțe confecționate manual din hârtie de origami.

Dulciurile din turtă dulce, în forme de semiluni sau steluțe,  pot înlocui bomboanele de pom în acest an.

Foarte la modă în acest an sunt ornamentele în forme de animale. Câteva păsări colorate își pot face cuib în bradul tău din acest an.

Un brad mic la ghiveci, decorat simplu cu globuri roșii și verzi atrage atenția în orice colț al camerei l-ai pune.

Instalația electrică face o lumină de poveste în cameră pe timpul serii. Alege una cu beculețe de mărime medie pentru mai mult impact.

Podoabele traforate le găsești deja în magazine și pe la târguri. Combină-le cu globuri roșii, cu forme alungite.

Podoabele de pom în culori precum alb, galben și maro reprezintă o compoziție echilibrată și potrivită pentru bradul de Crăciun din acest an.

Jucăriile mici de lemn, precum acești soldăței, au fost mereu prezenți în brazii de Crăciun tradiționali din întreaga Europă. 

Dacă în acest an cauți o alternativă la beteală, atunci exemplul de mai sus s-ar putea să îți placă: alege o panglică a cărei culoare să se regăsească și în globurile din pomul de Crăciun.

Felicitările primite cadou de-a lungul anilor pot deveni ușor decorațiuni pentru brad. 

Vezi restul de 19 idei cu brazi decorați de Crăciun în galeria foto a articolului.

Foto: Country Living, House Beautiful, Pinterest

Related posts

Office Block: Brutalist Desk Planters from Kikkerland

Adina Meyers

Ce schimbari fac romanii atunci cand renoveaza baia

Adina Meyers

2 reguli pentru a vă da seama unde să puneți umidificatorul

Adina Meyers