„Acasăˮ înseamnă locul cel mai drag din lume. Cu siguranță ți s-a întâmplat de multe ori să spui „De-abia aștept să ajung acasă!ˮ Acest lucru se întâmplă, probabil, datorită faptului că locuința fiecăruia dintre noi este un spațiu care ne reprezintă.

Așadar, atunci când alegi stilul de amenajare pentru căminul tău nu trebuie să te grăbești. Trebuie să acorzi atenție fiecărui detaliu: paletă coloristică, mobilă, textile, obiecte decorative etc. Doar așa casa ta va avea personalitate și farmec. În plus, dacă vei face alegerile potrivite te vei putea bucura atât de aspectul lor funcțional, cât și de cel estetic.

Există numeroase surse de inspirație pentru a crea un decor care să te mulțumească. De exemplu, anotimpurile. Prin urmare, poți alege câteva accesorii pe care să le adaugi odată cu schimbarea vremii.

Pentru că acum ne aflăm în anotimpul rece îți propunem să utilizezi câteva blănuri decorative. Călduroase, în culori naturale sau vopsite, acestea sunt accesoriile perfecte pentru living, dormitor sau camera unui copil. Le poți folosi pentru a spori confortul unui scaun, drept covoare sau ca pături călduroase cu care să te învelești în serile reci.

Datorită aspectului lor se potrivesc oricărui stil de amenajare: clasic, vintage, industrial, modern, shabby chic etc.

Așadar, dacă ai nevoie de mai multe surse de căldură, îți recomandăm să achiziționezi astfel de obiecte.

Pentru mai multă inspirație, în galeria foto vei regăsi câteva imagini cu blănuri decorative.

Sursă foto: www.bonami.ro

 

 

 

Related posts

O primavara buna incepe cu alegerea unei cazi de baie calitative!

Adina Meyers

Penthouse – Interior Store – Mamaia

Adina Meyers

Brandul de lux VINOTTI spune ”Prezent!” la Târgul de mobilă de la Romexpo

Adina Meyers