LifeStyle

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, va avea loc între 13 și 17 septembrie 2017, la Romexpo. Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo susţine producătorii români și importatorii și le asigură o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de cinci zile aceştia îşi prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze. 

BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei  și aduce în prim-plan atât tehnologiile și metodele de realizare a pieselor de mobilier, cât și stilurile în tendințe.

Producători din toată lumea vor expune şi prezenta mobilier clasic, dar și modern, din lemn masiv, dar și accesorizat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual.

Evenimentul este organizat de ROMEXPO în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România (CCIR) și Asociația Clubul Român de Mobilă  (ACRM).  

BIFE-SIM este sursa de inspirație pentru cei care vor să fie în pas cu ultimele concepte și tendințe, oferind o incursiune unică în ceea ce se poartă la nivel mondial.

Vizitatorii BIFE-SIM vor beneficia de oferte speciale pe care peste 300 de companii expozante (producătorii, distribuitorii și importatorii) din 14 țări le promovează pe întreaga perioadă a târgului, dar și de sfaturi despre achiziția pieselor de mobilier potrivite diverselor spații și pe măsura bugetelor. Astfel, la eveniment vor fi reprezentante țări ca: Austria, Bulgaria, China, Cehia, Germania, Grecia, Italia, Macedonia, Moldova, Polonia, România, Rusia, Ucraina, Ungaria.    

BIFE-SIM 2017 este organizat conceptual în șase saloane care vor facilita accesul în zonele care îi interesează pe vizitatori în mod deosebit și care vor permite alegeri informate și inspirate:

Salonul Clasic – amplasat în Pavilioanele C1 şi C2;

Salonul Design – amplasat în Pavilioanele C4 şi C5;

Salonul Confort – amplasat în Pavilioanele C4 şi C5;

Salonul Bucătării – amplasat în Pavilionul C3;

Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat – amplasat in Pavilionul C6;

Salonul Echipamente, Maşini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii – amplasat in Pavilionul Central (A).

O serie de demonstrații practice se vor desfășura de-a lungul zilelor BIFE-SIM, astfel încât cei interesați să fie informați cu obiectivitate despre calitatea și caracteristicile mobilierului pe care doresc să-l achiziționeze fie pentru casă și grădină, fie pentru birouri sau alte spații.

Printre evenimentele conexe desfășurate la BIFE-SIM se vor număra și simulări de design interior, conferinţe şi seminarii, precum Conferinţa de Design aflată la a VI-a ediţie, tombole cu premii pentru vizitatorii.

Program de vizitare: 13 – 16 septembrie 2017 (miercuri-sâmbătă): între orele 10.00 şi 18.00;   17 septembrie 2017 (duminică): între orele 10.00 si 16.00

Bilet intrare: adulti și studenți:10 lei/zi; copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităti și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe: www.bife-sim.ro și pe pagina de Facebook @BIFESIM

Related posts

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster pentru buze voluptoase, irezistibile!

Adina Meyers

Rowenta Clean & Steam – eficiență 2 în 1 și timp redus la jumătate

Adina Meyers

Jardiniere cu paravan pentru intimitate acasa si la terasa

Adina Meyers