LifeStyle

BIFE-SIM 2016 promite o incursiune in lumea mobilierului lucrat cu rafinament si bun-gust!

Romexpo, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din România (APMR) si Camera de Comert si Industrie a României (CCIR), organizeaza, in perioada 14-18 septembrie 2016, cea de-a XXV-a editie a BIFE-SIM – Târg international de mobila, echipamente si accesorii.

 BIFE-SIM este cel mai mare târg de mobila, echipamente si utilaje pentru industria mobilei din România, in cadrul caruia vor expune sute de companii care vor prezenta diferite stiluri de mobilier disponibile pe piata româneasca si internationala, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pâna la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.

 Editia 2016 a BIFE-SIM aduce in prim-plan Salonul de Decoratiuni si Corpuri de iluminat unde vizitatorii vor avea parte de sfaturi si idei creative pentru transformarea casei in caminul ideal, in concordanta cu personalitatea si preferintele fiecaruia. Alaturi de el, Salonul Bucatarii va completa conceptul de amenajare si design interior. De asemenea,  Pavilionul A al BIFE-SIM 2016 va fi destinat prezentarii intregii oferte de echipamente si utilaje pentru industria lemnului, destinata eficientizarii fluxului de productie si implementarii de noi tehnologii, dar si prezentarii ofertelor de accesorii, materii prime si componente pentru mobila.

 La BIFE-SIM 2016 vor participa specialisti in domeniul mobilei, producatori, importatori, distribuitori si comercianti, decoratori, arhitecti si designeri. Ei vor oferi, pe toata perioada desfasurarii târgului, sfaturi si idei pentru ca vizitatorii sa gaseasca cele mai bune solutii, potrivite bugetului pe care il au alocat.

 BIFE-SIM a depasit an de an atât asteptarile vizitatorilor, cât si pe cele ale companiilor expozante, devenind o manifestare importanta in domeniu pe plan national si international. 

 Editia 2016 promite sa fie un festival al mobilierului lucrat cu rafinament si bun-gust, dar si o platforma de interconectare a producatorilor autohtoni si internationali de mobila, in sensul dezvoltarii relatiilor de parteneriat, precum si cresterii pietei de desfacere.

BIFE-SIM 2015 in cifre:

– 5 zile de eveniment;

– 22.000 de vizitatori: 35% dintre vizitatori au fost interesati de mobilier modern si design, 18% de mobilier clasic iar 13%  dintre vizitatorii BIFE-SIM au fost interesati cu precadere de materii prime si componente pentru industria mobilei (pal, pfl, furnire, fronturi) tehnologii, utilaje si echipamente pentru exploatari forestiere, prelucrarea si tratarea lemnului;  25% dintre vizitatori au fost factori de decizie cu functii de conducere, 9% designeri si 5% proiectanti si reprezentanti de vânzari si achizitii;

– 300 de expozanti din România, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Ucraina si Ungaria

– 7 pavilioane expozitionale;

– 30.000 de metri patrati suprafata expozitionala ocupata;

– 5 saloane tematice: Salon Clasic, Salon Design si Confort, Salon Bucatarii, Salon Decoratiuni, Accesorii si Materiale, Salon Echipamente – Masini si Utilaje;

– 5.000 de piese de mobilier si accesorii prezentate;

– mii de clienti au plasat cereri de oferta la BIFE-SIM, care s-au concretizat in comenzi.

Firmele care doresc sa se inscrie ca expozanti la BIFE-SIM 2016, pot accesa site-ul expozitiei, categoria Formular de participare – http://www.bife-sim.ro/formulare-participare.

De asemenea, toti cei interesati de expozitie si manifestarile ei conexe, pot urmari site-ul www.bife-sim.ro, precum si pagina de Facebook a evenimentului.

Related posts

Unde ne facem frumoase in Bucuresti: Salon coafura 1Dream Dorobanti

Adina Meyers

Infuzie de dulce fara zahar

Adina Meyers

Descoperă soluțiile Novophane pentru păr frumos și unghii sănătoase

Adina Meyers