Toti ne dorim o casa care sa ne indeplineasca toate visurile, o locuinta perfect realizata. Orice casa construita la standarde inalte trebuie sa aiba un acoperis pe masura. Exista mai multe materiale care pot fi folosite pentru constructia acoperisului, insa inainte de a opta pentru un anumit tip de tigla metalica acoperis trebuie sa ne informam care este cel potrivit pentru locuinta noastra.

Tigla metalica acoperis necesara fiecarei constructii

Pe piata exista o varietate foarte mare de producatori,  materiale si modele din care putem alege, insa fiecare prezinta o serie de avantaje si dezavantaje.

Putem alege intre tigla metalica, tigla ceramica sau tigla din beton pentru acoperisuri moderne, panouri, membrane, sindrile bituminoase, placi din fibrociment sau din ardezie, tabla faltuita  sau tipuri de invelitori din lemn, pentru case construite in stilul rustic.

Tigla metalica sau tigla ceramica? Care este alegerea cea mai potrivita?

Tigla metalica are aspectul tiglei ceramice,  este foarte rezistenta peste ani, cu o durata de viata cuprinsa intre 20, 30 chiar 50 de ani, este foarte rezistenta la intemperii, la ploi, la vant, la ninsori, la razele soarelui si la razele ultraviolete, este mai usoara decat tigla ceramica si se poate comanda in forme, dimensiuni si culori diferite.

Avantajele tiglei metalice de la Acoperisuri.info se impart astfel:

– Costuri reduse;
– Montaj facil;
– Greutatea corespunzatoare;
– Rezistenta maxima;
– Intretinere usoara;
– Produse ecologice.

Costurile tiglei metalice sunt reduse, valorile ajungand la jumatatea tiglei ceramice.

Tigla ceramica necesita multa energie si efort la montaj de aceea si costul manoperei creste. Tigla ceramica are si un pret ridicat comparativ cu tigla metalica.

Montajul este mult mai usor in cazul tiglei metalice decat in cazul celei ceramice

Iar structura de sustinere pentru invelitoarele de tip metalic este mai usor de realizat decat pentru cele de tip ceramic.

Fixarea este rapida si se realizeaza prin prindere cu ajutorul suruburilor de sipci si contrasipci din lemn, ceea ce ii sporeste si gradul de etanseitate.

Greutatea tiglei metalice este de aproximativ 4,5 kg/mp, considerabil mai mica decat greutatea tiglei ceramice

Tigla ceramica este un material greu pentru un acoperis, de aceea are nevoie de o structura le lemn pe masura, capabila sa sustina aceasta incarcatura.

Rezistenta acoperisurilor construite din tigla metalica au o rezistenta cuprinsa intre 20 si poate ajunge la peste 50 de ani, mai mare decat a tiglei traditionale.

Durabilitatea poate fi extinsa cu ajutorul unor protectii anti-corozive, special concepute. Tigla metalica face fata prvocarilor si intemperiilor.

Intretinerea presupune costuri mai reduse in cazul tiglei metalice decat in cel al tiglei ceramice

Tigla metalica nuse sparge atat de usor precum tigla ceramica, nu permite dezvoltarea muschilor si isi pastreaza aspectul vreme indelungata.

Tigla metalica are un grad mai ridicat de impermeabilitate si nu se deterioreaza la ploi, zapada sau cicluri inghet/ dezghet.

Tigla metalica are caracter ecologic, este prietenoasa cu mediul inconjurator

Tigla metalica are un continut reciclabil ridicat, cuprins intre 25% si 95 %, iar la sfarsitul perioadei de utilizare este 100% reciclabila, spre deosebire de tiglele ceramice, care nu pot fi reciclate.

Tigla metalica ocupa primul loc in topul preferintelor proprietarilor de case.

Un tip preferat de tigla metalica este cea produsa de Bilka. Bilka este un grup international care dezvolta, fabrica, comercializeaza si distribuie produse de calitate si solutii pentru imbunatatirea si simplificarea constructiilor.

Accesati Acoperisuri.info pentru magazinul online de prezentare BDM Roof Systems sau contactati echipa de experti la numarul de telefon: 0756 112 111

Sau pe adresa de email office@bdmacoperis.ro

Magazinul de prezentare contine o varietate de tipuri de tigla metalica acoperis, la standarde de calitate inalte si preturi avantajoase.

Related posts

Sisteme BMS – Helinick proiecteaza si implementeaza sisteme de gestionare inteligenta a cladirilor

Adina Meyers

Cum sa alegi in mod corect usa de la intrarea in locuinta ta

Adina Meyers

Alege un pavaj special pentru o gradina plina de inspiratie

Adina Meyers