Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Baterie ingropata pentru bai moderne. Criterii pentru a o alege pe cea potrivita

Daca iti renovezi baia, atunci uita de modelele clasice de baterii si alege un model de baterie ingropata, care se va incadra perfect in noul design al incaperii, fie ca optezi pentru renovarea intr-un stil mai traditionalist sau intr-unul ultra modern.

Spre deosebire de alte modele de baterii, bateria ingropata are un design minimalist si dimensiuni reduse, astfel ca poate fi instalata direct in perete, atat la baie cat si la bucatarie.

Bateria potrivita pentru chiuveta perfecta

Bateria este complementara chiuvetei din bucatarie sau baie, iar ea trebuie sa fie rezistenta, fabricata din materiale de cea mai buna calitate, fiindca va fi intens utilizata ani la randul.

De aceea, este recomandat sa optezi pentru baterii din materiale calitative fiindca au o garantie de zeci de ani. Chiar daca pretul acestora este ceva mai ridicat decat cel al bateriilor pe care le gasesti in magazinele de la colt, vei vedea ca investitia merita din plin.

In cazul in care, dupa utilizarea pe parcursul a cativa ani bateria se strica, ai posibilitatea de a o repara. In schimb, in cazul bateriilor fabricate din materiale inferioare si al caror pret este implicit si unul mai mic, nu ai aceasta optiune, fiindca materialul rugineste destul de repede, ceea ce le face a fi imposibil de reconditionat.

O baterie ingropata poate rezista pana la 15 ani sau chiar mai mult, in functie de gradul de utilizare.

Bateriile moderne pentru chiuvete combina stilul cu functionalitatea

O baterie ingropata are un dublu avantaj, atat functional, cat si estetic. Majoritatea dintre ele, mai exact in proportie de 70% la nivel mondial, sunt fabricate din otel, ceea ce le face a fi foarte rezistente.

Atunci cand vorbim de rezistenta nu ne referim doar la functionalitatea lor, ci si la aspectul estetic, deoarece acea stralucire a materialului atunci cand bateria este recent instalata ramane la fel pe parcursul anilor, ceea ce nu poate fi decat un beneficiu.

Un alt avantaj este acela ca toate chiuvetele din otel inoxidabil se potrivesc majoritatii stilurilor gandite atat de designeri cat si de proprietari pentru casele lor.

Prin urmare, bateria chiuvetei din baie sau bucatarie nu va face nota discordanta cu restul accesoriilor din casa.

Forme diferite

La fel cum pot fi fabricate din materiale diferite, care in mod evident influenteaza si durata utilizarii lor in timp, robinetele au si o multime de modele in ceea ce priveste designul.

Desi va sfatuim sa optati intotdeauna pentru baterii din otel, din motivele enumerate anterior, in ceea ce priveste forma acestora exista atat de multe modele incat il puteti alege, cu siguranta, pe cel mai potrivit pentru designul casei.

De la modele de baterii ingropate, la baterii traditionale cu doua manere, la cele cu un singur maner, cu senzori, atasate direct pe chiuveta sau in perete, aveti de unde alege modelul dorit.

Bateria trebuie sa fie potrivita pentru chiuveta

Poate ca ati cumparat deja chiuveta pentru bucatarie, de exemplu, iar bateria pentru aceasta considerati ca este un accesoriu de ordin practic, pentru care nu trebuie sa faceti prea multe cautari.

Insa, trebuie sa aveti intotdeauna grija ca bateria sa se potriveasca, deoarece nu toate modelele se pliaza perfect pe orice tip de chiuveta.

Pentru modele de baterie ingropata moderne si de calitate superioara, intrati pe www.baterii-lux.ro, unde veti gasi o oferta impresionanta de produse si accesorii sanitare premium.

Date de contact:

Telefon: 0721 482 872

Email: office@baterii-lux.ro

Related posts

De ce este important să depozităm deșeurile corespunzător?

Adina Meyers

Lucruri esentiale care nu ar trebui sa lipseasca din camera de oaspeti

Adina Meyers

Care sunt avantajele și dezavantajele acoperișurilor din țiglă metalică în comparație cu cele din tablă

Adina Meyers