Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Baie amenajată în stil minimalist

Dacă te-ai hotărât să amenajezi sau să reamenajezi baia din locuința ta, cu siguranță cauți surse de inspirație. Totul pare ușor de făcut când ai văzut rezultatul final în altă parte.

Totuși, trebuie să iei în calcul posibilitatea de a fi ceva mai greu cand vei începe să lucrezi la proiectul de design. Dacă vezi undeva un ansamblu care îți place și vrei să îl recreezi la tine acasa, studiază detaliile cu cea mai mare atenție.

De exemplu, pentru un stil minimalist nu trebuie să folosești multe texturi și culori; banda decorativă va fi destul de discretă; lavoarele, bateriile și mobilierul vor ocupa cât mai puțin spațiu cu putință. În loc de cabinele inestetice de duș, acum se poartă – și arată foarte bine – modelul prevăzut cu un perete de sticlă sau de plexiglas, menit să protejeze restul băii de stropirea cu apa.

Oglinzile sunt și ele discrete și ocupă fix atâta spațiu cât trebuie. Poți folosi și diverse dimensiuni de plăci ceramice, dar totul trebuie să fie discret.

La mare căutare e mobilierul cât mai simplu, care abia se observa în ansamblu. Așadar, va trebui să găsești un loc aparte de depozitare pentru toate produsele specifice unui asemenea spațiu.

Tot ce este important, indiferent de sursa ideii de amenajare, este să nu uiți de personalitatea ta. Astfel, casa ta nu va fi o simplă copie, ci va fi doar casa ta.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Cum poti hidroizola terasa sau acoperisul?

Adina Meyers

Trifoi alb sau peluza de gazon. Care se potriveste mai bine in gradina ta?

Adina Meyers

Gradina ca peisaj de tara

Adina Meyers