Amenajari Interioare

Aparatele electrocasnice reprezinta un adevarat sprijin in bucatarie

Daca iti place sa gatesti, dar doresti si sa profiti de mai mult timp liber, doteaza-ti bucataria cu electrocasnice care iti pot usura si scurta munca. De exemplu, un robot de bucatarie cu multe accesorii (storcator de fructe si multe discuri, cutite pentru taiere, feliere etc.) iti va simplifica sau inlocui multe dintre actiunile executate manual.

Solicitarile tot mai mari de la serviciu iti reduc din timpul si dispozitia de a munci in bucatarie la curatarea electrocasnicelor. Pentru a scapa de aceasta problema, cel putin in cazul cuptoarelor incorporabile, alege un model cu program de autocuratare, care dizolva resturile si grasimile, astfel incat peretii cuptorului se sterg foarte usor. La unele modele, datorita stratului de inox cu tratament anti-amprenta, cuptorul se mentine mereu stralucitor.

Gatitul la aburi este o metoda eficienta de a pastra vitaminele din legume si nu numai. Pentru retete mai pretentioase, iti este necesar un cuptor incorporabil cu abur. Acesta poate avea mai multe functii adaptate la ceea ce vrei sa gatesti: legume, peste, garnituri, fripturi, cornulete, tartine, sufleuri etc.

Pozitionarea electrocasnicelor poate fi restrictionata de pozitia prizelor si intrerupatoarelor sau a conductelor de apa si gaze.

Cand iti utilezi bucataria, gandeste-te si la aceste aspecte!

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

4 mari provocari cu care o familie numeroase se confrunta intr-un apartament si cum pot fi rezolvate

Adina Meyers

Decor guvernat de culoarea verde

Adina Meyers

Un spatiu practic, o atmosfera fresh

Adina Meyers