Amenajari Interioare

Aparate electrocasnice care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie

Nu ne mai putem obișnui cu ideea ca bucătăria să nu fie dotată cu aparatele electrocasnice esențiale. Ba mai mult, integrăm în designul bucătăriei electrocasnice revoluționare, care ne fac viața frumoasă și mai confortabilă.

Stilul de viață influențează alegerea tipului de aparat electrocasnic. De exemplu, pentru  persoanele care acordă o atenție crescută micului dejun, o stație 3 în 1 este alegerea perfectă. Un astfel de aparat include un mini spațiu pentru prepararea unor gustări rapide, un prăjitor de pâine și un filtru de cafea. Pe scurt: tot ce e nevoie pentru a pregăti un mic dejun delicios.

Apoi, suntem siguri că unitățile de gătit cu sertare de încălzire vor fi apreciate de orice gospodină. Însă un împătimit al gătitului va fi cucerit de o unitate de gătit dotată cu două plite și două cuptoare, fără să mai luăm în calcul sertarele de încălzire.

Cu siguranță, adepții stilului de viață sănătos vor fi încântați de un cuptor cu aburi, dotat, de asemenea, cu sertare de încălzire. Dacă s-ar realiza un top al celor mai practice aparate electrocasnice, frigiderele dotate cu spații de depozitare a băuturilor s-ar număra pe primele locuri.

Desigur, bucătăriile actuale, mai ales cele futuristice, încorporează deja electrocasnice care dispun de funcții și tehnologii de top, pentru a răspunde standardelor de viață tot mai ridicate ale utilizatorilor.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Un loft feminin

Adina Meyers

Acasă la Dragoș Popa! Concept contemporan mixt cu o incursiune în Antichitate, într-un Studio de 35 mp

Adina Meyers

Oglinda poate transforma radical o incapere

Adina Meyers